Acasă Economic Cu legi făcute de Vâlcov, Prina face locuri de muncă

Cu legi făcute de Vâlcov, Prina face locuri de muncă

234
Cel mai mare eveniment din zona ocupării forţei de muncă din timpul mandatului actualului primar al municipiului Slatina, Minel Prina, a avut loc pe 13 noiembrie 2014, atunci când, la Casa Căsătoriilor, compania Prysmian Slatina a semnat contractul de cumpărare a 17 hectare din parcul industrial.
La capătul unui termen asumat de cinci ani, la ieşire din municipiu spre Milcov, în hale nou înfiinţate, cu utilităţi aduse la poartă de administraţia slătineană, se vor crea 400 de locuri de muncă. Investitorului i se acordă o seamă de facilităţi fiscale şi nu numai, într-un cadru legislativ dat de Legea parcurilor Industriale, iniţiativă formulată, promovată şi susţinută de senatorul de Olt, Darius Vâlcov, ministru al Bugetului, fost primar al municipiului Slatina.
Din partea Prysmian, omul care a făcut toate diligenţele pentru dezvoltarea afacerii de la Slatina este Albina Dumitrescu, oficial director Resurse Umane, al Prysmian Slatina. Noua fabrică nu are impact negativ asupra mediului înconjurător, realizarea fibrei optice, produsul vizat este nepoluant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.