Acasă Politic Victor Ponta, la Slatina şi la Dobrun. Singurul candidat care le-a...

Victor Ponta, la Slatina şi la Dobrun. Singurul candidat care le-a mulţumit cetăţenilor din Olt pentru vot

362

Victor Ponta s-a aflat miercuri, 12 noiembrie 2014, în judetul Olt. Acesta a venit la Slatina şi apoi a mers în comuna Dobrun, acolo unde a obţinut 95% din voturile cetăţenilor care s-au aflat la votare pe 2 noiembrie. După o scurtă întrevedere cu preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, Victor Ponta, Liviu Dragnea şi ministrul Bugetului, Darius Bogdan Vâlcov, aceştia s-au deplasat, din faţa Consiliu Judeţean Olt în curtea Primariei comunei Dobrun.

Acolo unde, mai mult de 500 de oameni i-au aşteptat cu urale, cu pâine şi cu sare. O localnică din comună l-a invitat pe Victor Ponta şi după 16 noiembrie a.c. să vină în acelaşi loc.

Victor Ponta a ţinut să le mulţumească locuitorilor comunei: celor care au votat şi celor care nu au votat. La încheierea discursului, Ponta a spus: „Traian Băsescu în locul lui Gică Popescu”.

Vizita preşedintelui PSD, candidatul formaţiunii politice la presedinţia Romaniei, s-a incheiat în sala „Europa” a Consiliului Judeţean Olt, unde a fost aşteptat de primarii din judeş şi parlamentarii de Olt.

2 COMENTARII

  1. Romania nu a fost republica decat dupa 1947! A fost si este o republica impusa, de circumstanta, instalata prin forta si fara legitimitate! Republica la romani s-a dovedit a fi falimentara. Statul republican se dezintegreaza, nu mai are putere, nu mai este respectat (nu a fost niciodata respectat, poate de frica!!). Republica manageriaza prost bogatiile statului, iar pe individ il pauperizeaza pana la durere, nebunie sau moarte! Nu mai are nimic sfant!
    Republica a pierdut legatura cu Dumnezeu!
    Republica nu are conducator, nu are un exemplu de urmat, nu are continuitate, nu are stabilitate! Republica are presedinte de partid!
    Alegerea unui nou presedinte este o loterie ! Cand l-am votat pe actualul, am crezut ca am tras lozul cel mare. Eroare! A fost NECASTIGATOR! Vrem un nou presedinte, mai tragem un loz, din 5 in 5 ani! Cine garanteaza ca va fi castigator?! NIMENI!
    Romani! Nu mai jucati Tara la loterie!
    Romani!Olteni!Sa cerem repunerea pe tronul regal al Romaniei a Majestatii Sale Regele Mihai I,deoarece de fapt si de drept, este Suveranul Romaniei.Sa refacem legatura cu Dumnezeu si Regalitatea,caci ne spune Rugaciunea domneasca;Tatal nostru carele esti in ceruri,sfinteasca-Se numele Tau,vie imparatia Ta,faca-se voia Ta,precum in cerasa si pe pamant’’Asadar,daca in cer este un Rege,asa si aici pe pamant,sa fie Unsul lui Dumnezeu,Regele Romaniei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.