Acasă Politic PSD Olt dezavuează maşina de propagandă a ACL

PSD Olt dezavuează maşina de propagandă a ACL

75
Printr-o poziţie publică asumată în data de 11 noiembrie 2014, social-democraţii olteni aduc la cunoştinţa opiniei publice o situaţie în care se află membrii şi susţinătorii partidului, implicaţi în campania prezidenţială.
 
„Partidul Social Democrat Olt avertizează toţi cetăţenii judeţului Olt că în această perioadă maşina de propagandă a lui Klaus Iohannis a pus în mişcare vechile metode securiste şi băsiste pentru a intimida cetăţenii să-şi exercite liber votul la alegerile de duminică.
Astfel, la fel ca şi după referendum, procurorii DNA sunt folosiţi ca instrumente de ameninţare şi intimidare la adresa cetăţenilor.
Primii vizaţi şi supuşi unui astfel de şantaj au fost primarii PSD, care zilele acestea, primesc pe bandă rulantă plângeri penale sub acoperirea siglei unei fundaţii „Acta non verba”.
Aceste metode securiste de şantaj sunt adresate direct Direcţiei Naţionale Anticorupie, neavând în realitate nicio acoperire, vizând doar intimidarea oamenilor de a ieşi la vot.
 
PSD Olt condamnă ferm aceste acţiuni prin care se cere ascultarea telefoanelor şi filarea votului cetăţenilor şi anunţă public că va face o plângere penală împotriva acestei fundaţii şi, de asemenea, va solicita demararea unor cercetări amănunţite pentru a stopa aceste acţiuni care reprezintă un atac dur la adresa democraţiei şi o reîntoarcere la metodele securiste care vizau urmărirea votului cetăţenilor.
Îi asigurăm pe toţi locuitorii judeţului Olt că PSD Olt este alături de ei şi va împiedica, prin metode care ţin strict de respectarea legilor, orice încercări care au rolul de a-i obstrucţiona să iasă liberi şi necondiţionaţi de nimeni la vot.
În acest sens, deja am demarat procedurile care solicită organelor abilitate să cerceteze aceste acţiuni cu caracter de pericol public la adresa cetăţenilor şi aşteptăm ca toţi cei care se află în spatele acestor metode să fie traşi la răspundere în cel mai scurt timp”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.