Acasă Politic Două posibil viitoare legi, semnate de Darius Vâlcov, pe masa Guvernului

Două posibil viitoare legi, semnate de Darius Vâlcov, pe masa Guvernului

75

În şedinţa de azi, 29 octombrie a.c., a Guvernului României, printre alte puncte de vedere se regăsesc şi două care fac referire la două proiecte delege iniţiate sau la care este cosemnatar senatorul Colegiului 1, Darius Vâlcov.

Primul proiecte de lege face referire la „Legea pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 20/1994 privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor existente”, o iniţiativă legislativă a senatorului Vâlcov şi grup de parlamentari aparţinând Grupurilor parlamentare ale PSD, PNL.

http://www.cameradeputatilor.ro/proiecte/2014/400/40/4/se646.pdf

Al doilea punct de vedere, în care se regăseşte numele senatorului Vâlcov, este cel referitor la propunerea legislativă intitulată „Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 213/1998 privind bunurile proprietate publică”: http://www.cdep.ro/proiecte/2014/300/10/5/as315.pdf .

Aceste iniţiative vor trece, fără emoţii, de Guvern, iar punctele de vedere vor fi favorabile, dacă ne referim la importanţa lor şi simpatia pe care o are Ponta pentru senatorul de olt, actual ministru delegal pentru Buget.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.