Acasă Politic ACL Olt a luat act de decizia ÎCCJ de respingere a solicitării...

ACL Olt a luat act de decizia ÎCCJ de respingere a solicitării ANI de preschimbare a termenului în dosarul lui Klaus Iohannis

43

„Alianţa Creştin-Liberală a luat act de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de respingere a solicitării Agenţiei Naţionale de Integritate de preschimbare a termenului în dosarul lui Klaus Iohannis şi constată că, în ciuda presiunilor făcute prin declarații publice atât de premierul Victor Ponta, de preşedintele Traian Băsescu, cât şi de propaganda pesedistă, justiţia îşi urmează cursul firesc.

ACL şi prezidențiabilul Alianţei Creştin-Liberale nu au făcut niciodată presiuni asupra instanţelor de judecată, n-au comentat termenele date în acest dosar, convinşi fiind că în actul de justiţie nu trebuie să interfereze factorul politic. Ne dorim în continuare, așa cum am declarat în repetate rânduri, o soluţionare rapidă a acestui dosar.

În lipsa unor proiecte solide pentru România, contracandidaţii lui Klaus Iohannis la Preşedinţie au parazitat întreaga campanie electorală cu tema falsă a incompatibilităţii candidatului ACL.

Suntem convinşi că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va păstra soluţia Curţii de Apel Alba în acest dosar. Întrucât, în mod fals, se comunică în spaţiul public că pe data de 18 noiembrie se va da verdictul final în dosarul lui Klaus Iohannis, menţionez că la această dată se ia în considerare doar stabilirea unui prim termen pentru judecarea pe fond a dosarului.

Candidatura lui Klaus Iohannis este una certă ţşi îi așteptăm pe toţi românii la vot pe 2 și 16 noiembrie pentru a schimba soarta ţării și pentru a vedea ce înseamnă România lucrului bine făcut.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.