Acasă Actualitate Doctoriţa Dogaru de la ORL a intrat în campanie electorală

Doctoriţa Dogaru de la ORL a intrat în campanie electorală

635

De Ziua Armatei, la Slatina, la City Hotel a funcţionat proverbul românesc „Obrazul subţire cu cheltuială se ţine”. Aici a avut loc un simpozion al oreliştilor din sudul ţării, la care au participat chiar şi doi profesori universitari care au apreciat bucatele servite de către bucătăria de la City Hotel Slatina. Mai mult, invitaţii evenimentului au salutat debutul unei campanii electorale în care se află tânăr şefă a oreliştilor din Slatina, medicul Sorina Dogaru. Cea care a suportat totuşi festivitatea, masa şi dansul. Se confirmă în acest fel intenţiile acestei tinere doctoriţe de a acţiona în interesul spitalului, unde este şefă de secţie, atunci când nu lucrează la privat, pentru a obţine un post în conducerea instituţiei. Director economic nu poate, medical poate ar vrea, iar pentru funcţia de manager poate ar pare dispusă să se sacrifice şi să accepte. Cine ştie…

1 COMENTARIU

  1. ASTA INTELEGI TU, IDIOTULE, DIN „CONFERINTA INTER-JUDETEANA ORL”??? ACESTE CONFERINTE SE ORGANIZEAZA ANUAL, LA NIVEL REGIONAL, ANUL ACESTA FIIND RINDUL JUDETULUI OLT – SECTIA ORL SLATINA SA ORGANIZEZE ACEST EVENIMENT STIINTIFIC CU PARTICIPAREA MEDICILOR ORL-ISTI DIN OLTENIA.
    AU FOST INVITATI 2 PROFESORI UNIVERSITARI DOCTORI – PROFESIONISTI DE EXCEPTIE, RECUNOSCUTI SI RESPECTATI LA NIVEL INTERNATIONAL SI NATIONAL! ASTA ESTE UN MOTIV DE MINDRIE CA AU PARTICIPAT LA CONFERINTA SI AU VIZITAT SLATINA! NU A FOST NICIO „CAMPANIE ELECTORALA” A DOAMNEI DOCTOR DOGARU (CARE NU FACE POLITICA)!!! DOAMNA PROFESOR SI DOMNUL PROFESOR AU PREZENTAT LUCRARI STIINTIFICE MEDICALE – DAR TU ESTI PREA LIMITAT SA INTELEGI ASTA! IN NICI UN CAZ NU AU VENIT PENTRU „BUCATELE” DE LA CITY – CARE NU SUNT CHIAR ASA DE ATRACTIVE PE CAT TI SE PAR TIE FOMISTULE!!
    TIPA FRUSTRAREA SI RAUTATEA IN TINE SI SE VEDE!!!
    IAR DATA VIITOARE CAND AI O PROBLEMA DE SANATATE – TU SAU FAMILIA TA – IA DRAQU PERSONALUL DE BUCURESTI SI DUTE ACOLO!!! NU MAI VENII LA SPITALUL DIN SLATINA CARE TE NEMULTUMESTE ATATA!!!
    IN ACEEASI ZI FOST SI CONFERINTA MEDICILOR NEUROLOGI DIN OLTENIA – ORGANIZATA DE SECTIA DE NEUROLOGIE A SPITATLULUI DIN SLATINA PRIN DL DOCTOR RENICA DIACONSECU – „SI-A LANSAT CAMPANIA ELECTORALA SI DL DOCTOR DIACONESCU???”
    IMBECILULE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.