Acasă Actualitate E rândul lui Florin Iordache. Ştire scrisă înainte să se întâmple

E rândul lui Florin Iordache. Ştire scrisă înainte să se întâmple

60
La ora 9.00 a dimineţii de 24 octombrie 2014, ne permitem să scriem, aproape cuvânt cu cuvânt, ce se va întâmpla, în aceeaşi zi, la orele 13.00.
În sediul Organizaţiei Judeţene Olt a PSD, va veni deputatul Florin Iordache, să transmită următoarele mesaje: în partid există unitate, nu va spune nimic de campania de racolare a unor nemulţumiţi, derulată până să o încurce Şova a doua oară cu DNA-ul, va vorbi despre necesitatea alegerii lui Victor Ponta în funcţia de preşedinte al României, invocând în acest sens citate de pe telefon, acolo unde se află mailurile primite de la comunicatorii partidului.
Mi mult decât atât, acesta va nega apartenenţa sa la unul dintre grupurile care încearcă să obţină puterea în PSD, înainte ca prezidenţiabilul partidului să ajungă şef al statului.
În funcţie de evoluţia declaraţiilor politice ale parlamentarului care a băgat cărbuni în centrala parlamentului, în marţea neagră, atunci când s-a încercat introducerea amnistiei şi graţierii pe ordinea de zi a plenului, vom reveni cu completări. Numai dacă va mai fi cazul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.