Acasă Actualitate Paul Stănescu ar merita să încerce! O şansă ca asta…

Paul Stănescu ar merita să încerce! O şansă ca asta…

303

E un principiu creştinesc, ce spune că în omul căzut să nu dai, ci să-i întinzi o mână.. Nu e universal valabil! Haideţi să-l suprapunem peste speţa Hrebenciuc – Şova versus PSD – candidatul Victor Ponta. Aici, dacă marele partid nu va reacţiona ferm împotriva tumorii traficului de influenţă generalizat, Victor Ponta candidează degeaba la prezidenţiale. Toate afişele lipite de Tazmania, toate voturile adunate de Tomiţă de la Movileni, cât şi altele care or să vină, vor fi în zadar. Ponta va pierde alegerile prezindeţiale într-un mod ruşinos.

Ei bine, o delimitare de Hrebenciuc, Şova şi ceilalţi fruntaşi pesedişti cu probleme grave de imagine este obligatorie. Ponta n-o va face pentru că este într-un fel şantajabil de partenerii săi. Ghiţă de la Prahova, chiar dacă a furat startul, cerând suspendarea acestora din PSD, nu e persoana cea mai potrivită. E atâta ASESOFT în jurul nostru, încât explozia e iminentă.

 

Persoana potrivită să încerce acest joc de Liga Campionilor, având în vedere că e şi vicepreşedinte al PSD-ului, raportat şi la faptul că nu este călcat de DNA, şi nu sunt premise reale în acest sens, ar fi Paul Stănescu, de la Olt. O astfel de ocazie nu vine în fiecare zi. Dacă mai punem şi latura subiectivă a unei răzbunări necesare faţă de Dan Şova, cel care nu a ratat nici un prilej pentru a umili organizaţia de la Olt, cea care l-a făcut de două ori senator, chiar e momentul! Indiferent de reacţiile ulterioare, o astfel de decizie e mutaţia de Bucureşti pentru organizaţia de la Olt. Cea privită până acum drept ruda proastă de la ţară care le aduce orăşenilor portbagajul plin cu bunătăţi…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.