Acasă Politic Senzaţional la PSD Olt! Am văzut un Victor cu lipici. Pe care...

Senzaţional la PSD Olt! Am văzut un Victor cu lipici. Pe care nu îl cheamă Ponta

94
Vineri 17 octombrie 2014, social-democraţia din România a arătat, la Slatina, că mai are şi rezerve de cadre, oameni frumoşi la suflet, capabili să se înscrie în regimentul naţional care mai poate salva ţara aceasta de plutoanele mediocrităţii care au ocupat stânga şi dreapta.
 
Într-o miniconferinţă de presă de prezentare a unui cabinet europarlamentar ce va fi găzduit de sediul PSD Olt, Victor Negrescu, ales al Parlamentului European din partea PSD, a convins. Că e băiat deştept, că la 29 de ani vorbeşte perfect limba română, că este modest, atât cât trebuie, şi alte câteva lucruri care nu se regăsesc în mod obişnuit la primadonele pesediste aflate în centrul politicii dâmboviţene.
De lângă Paul Stănescu, preşedintele PSD Olt, Victor Negrescu a adus o rază de speranţă. Că în România mai sunt şi oameni instruiţi şi dedicaţi. Ce păcat că băiatul acesta nu are 35 de ani şi nu a putut candida, din partea stângii, la prezidenţialele de luna viitoare! Cu ce figuri propune dreapta, el putea ieşi chiar şi din primul tur! Ceea ce este imposibil acum pentru Victor Ponta…
Articolul precedentBoala lui Traian Băsescu. Nu e o premieră. Am mai văzut asta la Olt
Articolul următorDoi lei şi poate ceva marunţiş: preţul lui Teiu Paunescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here