Acasă Politic PMP Olt pregătit de luptă… electorală

PMP Olt pregătit de luptă… electorală

62
Într-o conferinţă funlger, susţinută joi, 16 octombrie a.c., la sediul PMP, preşedintele popularilor olteni, Marian Vasile, a dezvoltat câteva teme de campanie actuale. Printre temele abordate s-au numărat şi invitaţia făcută de Vasile oltenilor de a merge la vot, agenţii sub acoperire şi procentul pe care popularii vor să îl scoată la alegerile prezidenţiale din 2 noimebrie 2014 şi susţinerea candidatului propriu pentru a ajunge în turul doi, care va avea loc în data de 16 octombrie 2014.
 
Marian Vasile: „România nu are nevoie de un preşedinte care să fie condus”
Actuala situaţie de pe scena politică l-a determinat pe Marian Vasile să ia atitudine faţă de candidatul cu situaţie compromiţătoare, pe care acesta îl consideră „un rău mai mare”, faţă de Klaus Iohannis, care şi acesta are „sacoul pătat”.
„România nu are nevoie de un preşedinte care să fie condus, de un om care să vândă ţara”, a spus Marian Vasile.
 
Cu Elena Udrea în tutul doi

Marian Vasile, un aprig susţinător al Elenei Udrea şi Organizaţia Judeţeană Olt a Partidului Mişcarea Populară speră să obţină procente cuprinse între 16-18%, pe judeţul Olt şi peste 20% în Slatina. Dacă Elena Udrea nu va ajunge în turul doi, Marian Vasile a declara că în niciun caz nu l-ar vota pe Victor Ponta, ci ar alege către cineva de dreapta, chiar şi Kalus Ihannis ar fi o opţiune. 

1 COMENTARIU

  1. Imi place de blonda asta! Si nu neaparat pentru ca are peste 6000 de proiecte la activ si pentru ca a fost singura care i-a cerut demisia lui Poanta, dar si pentru ca este singura care s-a luptat pana acum cu securistul; dar si pentru simplul fapt ca stie cum sa se poarte natural in fata camerelor si oamenilor in acelasi timp. Are acea naturalete pe care rar o intalnesti la oamenii politici. Basescu este unul dintre cei care o are. Si asta arata sinceritatea lor si apartenenta la popor. Conteaza foarte mult pentru un presedinte asta: pentru ca asta dovedeste ca este sincer si „loial” poporului. In plus, ceea ce ne-a aratat Elena aici, nu a facut decat sa se apropie mai mult de toti oamenii de rand, asa cum este si normal pentru un viitor presedinte! Bravo, tot asa blondo! Astfel te apropii si mai aproape de Cotroceni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.