Acasă 7 zile 7 zile în subsidiar

7 zile în subsidiar

51
La Digi TV, ministrul Vâlcov. Despre prostituţie…
Cu câteva zile până să expire efectul ordonanţei de urgenţă care permite primarilor să se sacrifice în interesul cetăţenilor, mutându-se de la un partid la altul, la Digi TV, ministrul Bugetului, Darius Bogdan Vâlcov, a vorbit ca un adevărat politician despre impozitarea prostituţiei. Fixând noţiunea între interesul bugetului şi moralitatea naţională. Replica sa a stârnit numeroase comentarii, aprecieri de la caz la caz, pentru că pe seama acestui flagel se vorbeşte în mod real doar şoptit. Asta, în ţara unde adversarul prostituţiei, biserica ortodoxă, este chiar ea o sugativă a bugetului local, de unde trage fonduri pentru construcţii megalomanice care nu ajung să servească, în mod real, cetăţenii unei ţări sufocată de… prea multă moralitate.
 
Primarul de la Corabia nu e derbedeu. E doar fan Victor Ponta
După ce a transformat primăria pe care o conduce într-un sistem închis, care relaţionează doar cu cei care susţin actuala echipă, primarul de la Corabia, Iulică Oane, permite existenţa şi afirmarea pe raza localităţii în fruntea căreia se află, a unor mamifere bipede care vandalizează cu dedicaţie. Aşa au păţit afişele electorale ale candidatului Klaus Iohannis, postate în localitate. Pentru că derbedeii care le-au vandalizat au mintea îngustă, se vede şi prin modul lor de acţiune. Vandalismul a fost realizat prin folosirea unei vopsele de culoare roşie. Ca focul. Ca fundalul cromatic al partidului din care face parte edilul de la Corabia. Evident, deşi are în atribuţii asigurarea ordinii în localitate, primarul de la Corabia nu a luat nici o măsură împotriva huliganilor pe care îi cunoaşte toată comuna. Din spirit de echipă. Trăiască Victor Ponta preşedinte! Acolo unde o să-l voteze vopsitorii de afişe de la Corabia şi ţaţele de la Slatina, oraş european unde a fost huiduită Elena Udrea.
 
Toţi pentru Victor Ponta. V-aţi întrebat dacă merită?
Din câteva puncte de vedere, ai zice că nici nu a început campania în judeţul Olt! Doar prin Slatina, în locul reclamelor la vasele de wc – Dedeman, a apărut Victor Ponta. Într-o fotografie care seamănă cu a lui Năstase din 2004. Din care ginerele lui Ilie Sârbu vorbeşte de unire şi schimbarea până la capăt. De parcă la putere nici n-ar fi PSD! Îi văd pe ai noştri de la Olt: Stănescu, Oprescu, Bărbulescu, Moţ, Vâlcov, Delureanu… primari din tot judeţul, Mitroi de la Pensionari, Prina de la primărie şi alţii, câtă frunză şi iarbă, alergând să iasă Ponta preşedinte. Prin şedinţe, prin comune, din om în om. În condiţiile în care pe Nicuşor Buică, secretar de stat la Transporturi, Ponta l-a dat afară ca pe o măsea stricată, în situaţia când autostrada care ar trebui să lege Slatina de Piteşti şi de Craiova a devenit subiect de bancuri, în timp ce aprecierile lui Dan Şova, cel mai bun prieten al lui Ponta, despre PSD Olt, sunt greu de reprodus pe hârtie, având în vedere şi alte, alte aroganţe ale primului-ministru în funcţie, candidat pentru funcţia de preşedinte al României, cu tot respectul sincer, purtat unor oameni din PSD Olt, pun, marţi dimineaţa, o întrebare: V-aţi întrebat dacă merită?
 
Consilierii judeţeni aprobă distrugeri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina
Şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Olt, din 16 octombrie 2014 legiferează o campanie de distrugeri imobiliare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Aleşii ridică mâna la vedere pentru aprobarea demolării porţii principale de acces în instituţie, cea care a deservit stabilimentul de la înfiinţarea sa, din 1972 până astăzi. În locul edificiului în cauză nu va fi pus nimic. Doar nişte panseluţe, la primăvară. Pentru că la orizont este un nou proiect peisagistic, pentru întreaga zonă. După incinta portarului urmează să fie dat jos şi gardul care dă spre strada Crişan. Toate aceste lucruri vizează, evident, un singur scop, o singură cauză: creşterea calităţii actului medical… Deşi, unele guri spun că acest proces de demolare ar trebui continuat în profunzime, pentru ca cei care au cu adevărat probleme medicale să se trateze acolo unde au o şansă în plus, să se facă cu adevărat bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.