Acasă Politic 11 zile de campanie electorală. Marius Oprescu – PSD

11 zile de campanie electorală. Marius Oprescu – PSD

75

„Mă numesc Marius Oprescu şi sunt agent sub acoperire”. Cu aceasă glumă a început conferinţa Marius Oprescu, preşedinte executiv al PSD Olt. În ultima vreme, tema „Agentu’ 007” este la modă. Conferinţa de presă a avut loc marţi, 14 octombrie a.c., la sediul PSD Olt.

O campanie europeană

Marius Oprescu, cel care este specialist în campanii electorale, se va asigura că această campanie va fi la fel ca celelalte: civilizată şi europeană, după cum spune acesta:

„În primul rând, ca şef de campanie, pe judeţul Olt, al PSD, aş vrea să spun că noi avem de gând să facem o campanie paşnică, civilizată. Nu cred că în aceste zile am avut evenimente de genul. Încercăm să facem o campanie din uşă în uşă, din poartă în poartă, civilizată, europeană, să ne prezentăm programul”

Incident de campanie

Pe 14 octombrie, după spusele lui Oprescu, o maşină ar fi accidentat uşor intenţionat maşina de campanie a social-democraţilor, care cred că acea maşină ar aparţine PNL-ului.

„Nu mai târziu de acum o jumătate de oră (n.red. ora 15:00), o maşină de afişaj a PSD-ului a fost lovită intenţionat de o altă maşină, se pare, de la PNL. Am sunat elegant la Biroul Electoral Judeţean să declarăm accidentul. Am sunat la Poliţie, am chemat o parte din oameni acolo să vadă, să ştie despre ce e vorba, cine recurge la astfel de practici”, a spus Marius Oprescu

Ponta preşedinte

Atât omul politic Marisu Oprescu, cât şi omul Marius Oprescu cred în Victor Ponta, pe care îl văd preşedinte după 16 noiembrie. Până atunci, social-democraţii au o campanie de dus şi voturi de câştigat

„Scorul pe Slatina va trebui să fie peste 60% în tururi, atât cel judeţean, cât şi cel naţional”, spune Oprescu despre procentul pe care speră să îl obţină atât la primul tur, cât şi în cel de-al doilea tur de scrutin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.