Acasă Actualitate Puterea pune afişe cu Ponta, iar Mişcarea Populară dă ghiozdane la copii...

Puterea pune afişe cu Ponta, iar Mişcarea Populară dă ghiozdane la copii Oltului

362
 
Marţi seara, la sediul PMP din Slatina, fruntaşii partidului au renunţat la campania electorală clasică. Drept urmare, echipa lui Marian Vasile, preşedintele PMP Olt, a înţeles să-i sprijine pe cei aflaţi în reală dificultate, fără a arunca banii pe mitinguri faraonice şi aniversări care au speriat Europa civilizată.
Astfel, din contribuţiile membrilor PMP Olt, şi nu din resurse de la clientela politică, iniţiativa Elenei Udrea a ajuns şi în judeţul Olt. Mai exact, au fost împărţite 40 de ghiozdane complet echipate copiilor olteni, aflaţi într-o dificultate materială trecătoare.
 
Referitor la această acţiune, vă redăm alăturat puncte de vedere sugestive. Concluziile sunt ale dumneavoastră, cititorii fideli ai Ziarului de Olt:
 
„În urmă cu două săptămâni, doamna Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară urma să-şi lanseze candidatura la Sala Palatului, în Bucureşti, dar după ce a văzut modul în care Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale şi-a făcut lansarea pe un stadion, cu peste şaptezeci de mii de cetăţeni, demonstrând că sistemul comunist din România încă nu a căzut, a înţeles că nu merită să cheltuim vreo douăzeci de mii de euro pentru acea lansare, ci e mai bine ca suma s-o folosim pentru a aduce, atât cât se poate, un zâmbet pe chipul unui copil. Drept urmare, am hotărât să împărţim în fiecare organizaţie judeţeană ghizdane cimplet echipate, cu pixuri, penare şi alte rechizite, celor cu posibilităţi reduse din punct de vedere material”, a spus Marian Vasile, preşedintele PMP Olt.
În plus, dorind să pună accent pe scopul acestei acţiuni, acelaşi Marian Vasile a mai adăugat: „Dorim ca astfel să tragem un semnal de alarmă şi totodată să-i sensibilizăm pe cei care astăzi conduc România, astfel încât aceştia să acorde o mai mare importanţă sistemului educaţional, să aibă grijă de aceşti copii minunaţi, pentru că, înainte de toate, trebuie să existe o bună educaţie în ţara noastră”.
 
„Acţiunea organizată astăzi vine ca un răspuns la şocul lansării megalomanice a candidatului Victor Ponta, cel care a cheltuit aproximativ două milioane de euro pentru o petrecere făcută de ziua domniei-sale, pe stadionul naţional din Bucureşti. Drept urmare, noi am decis ca banii ce urmau să fie folosiţi pentru lansarea doamnei Elena Udrea, aproximativ douăzeci de mii de euro, să fie folosiţi pentru ajutorul familiilor cu un venit modest, ce nu-şi permit să cumpere rechizite pentru cei mici”, a spus şi Elena Ene, vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară Olt.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.