Acasă Politic O veste bună de la PNL Olt: “A înviat Ceauşescu la Slatina!”

O veste bună de la PNL Olt: “A înviat Ceauşescu la Slatina!”

66

Liberalii olteni sunt şi ei conectaţi la vizita vicepremierului Liviu Dragnea în judeţul Olt. În acest sens, poziţia deputatului Gigel Ştirbu, preşedinte al organizaţiei judeţene, faţă de excursia demnitarului din Cabinetul Victor Ponta în judeţul Olt, este demnă de consemnat. Întocmai şi fără nici o intervenţie din partea redacţiei.

„Am aflat din presa locală, că pe data de 2 octombrie, tovarăşul Liviu Dragnea va efectua o vizită în judeţul Olt. Până acum nu e nimic nemaipomenit. Cu totul ieşit din comun este curăţenia generală de toamnă făcută în municipiul Slatina cu acest prilej.

De zeci de ani de zile, marmura de pe treptele Prefecturii Olt nu a fost lustruită, străzile primenite şi trotuarele curăţate cu atâta sârguinţă. Toate aceste lucruri ne aduc aminte de pregătirile cu minuţiozitate a vizitelor efectuate de către tovarăşul Ceauşescu în judeţele ţării (când cartofii care nu se potriveau cu dimensiunile socialiste erau dezgropaţi şi înlocuiţi cu alţii mai mari şi mai frumoşi, când un lot de văcuţe Hollstein, mari şi frumoase, erau încărcate în camioane şi transportate în grabă spre următoarea fermă inclusă în vizita de lucru) şi când noi, românii, trebuia să ascultăm, cu stoicism, binefacerile regimului comunist.

Astăzi, ca şi atunci, tovarăşul Liviu Dragnea va înmâna pe platoul din faţa Prefecturii cheile microbuzelor şcolare repartizate judeţului Olt, microbuze care au ajuns de zile bune aici, dar care nu pot fi predate autorităţilor locale decât în prezenţa „tătucului”. De asemenea, Dragnea va avea o întâlnire şi cu primarii din judeţ pentru a dezbate subiectul sumelor repartizate după rectificarea bugetară, pentru ca aleşii locali să cunoască foarte bine la cheremul cui stau şi cui trebuie să fie recunoscători pentru faptul că vor primi banii de la bugetul nostru de stat pentru funcţionarea instituţiilor pe care le conduc.

Tovarăşilor Ponta şi Dragnea, aceasta este România pe care ne-o pregătiţi? Vreţi cu tot dinadinsul să întoarceţi ţara şi pe români cu 30 de ani în urmă? S-a ales praful de sloganul „Mândri că suntem români” , iar mai potrivit pentru pesedişti, în această campanie electorală, ar fi „Mândri că suntem comunişti!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.