Acasă Actualitate Liviu Dragnea, prin Olt. Locuitorii din Icoana şi Corbu, feriţi de inundaţii...

Liviu Dragnea, prin Olt. Locuitorii din Icoana şi Corbu, feriţi de inundaţii de un dig din bani româneşti. 12 microbuze pentru elevii satului oltean

380

Diguri pentru Icoana şi Corbu

Liviu Dragnea, vicepremierul României şi ministru al Dezvoltării, s-a aflat în comuna Icoana, joi, 2 octombrie 2014, pentru a vedea cum se derulează lucrările obiectivul „Regularizare râu Vedea în zona localităţii Icoana”, alături de ministrul pentru Buget, Darius Vâlcov, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, prefectul Silviu Neacşu şi deputaţii PSD de Olt. Valoarea totală a lucrării este de 19.000.000 lei, bani din fondul de intervenţie al Guvernului. Dragnea a ţinut să felicite autoriţăţiile locale şi judeţene pentru implicarea rapidă şi solicitarea ajutorului guvernului. Digul are o lungime de 7,6 km.

Microbuze pentru 12 şcoli

Acelaşi Dragnea a fost prezent şi la Slatina, pe platoul Prefecturii Olt, pentru a înmâna cheile unor microbuze şcolare primarilor din localităţile Valea Mare, Grojdibodu, Teslui, Dobroteasa, Dobrosloveni, Fălcoiu, Grădinari, Morunglav, Şerbăneşti, Iancu Jianu, Oboga. Cele 12 microbuze reprezintă o primă tranşă pentru judeţul Olt, într-un viitor apropiat urmând să mai fie livrate şi altele, acţiune care se desfăşoară la nivel naţional. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.