Acasă Actualitate Prefectura Olt vine la tine acasă

Prefectura Olt vine la tine acasă

67

Pornind de la faptul că judeţul Olt este al doilea din ţară din punct de vedere al organizării administrative a teritoriului, cu 112 unităţi administrativ-teritoriale şi ţinând cont de faptul că în perioada aprilie – august 2014 la Instituţia Prefectului – Judeţul Olt au fost înregistrate 698 de petiţii (preponderent în domeniul fondului funciar, situaţiilor de urgenţă şi acordării ajutorului social), în vederea înlesnirii accesului cetăţenilor la audienţe, din această săptămână, prefectul judeţului, alături de angajaţi ai instituţiei, vor susţine audienţe şi în teritoriu, conform următorului grafic:

În prima zi de miercuri a fiecărei luni
Sediul Primăriei Balş, începând cu ora 13.00, pentru cetăţenii din următoarele unităţi administrativ-teritoriale:
ORAŞE: BALŞ, PIATRA-OLT;
Comune: Baldovinești, Găneasa, Strejești, Bobicești, Pârșcoveni, Slătioara, Pleșoiu, Bârza, Voineasa, Grădinari, Găvănești, Vulpeni, Șopârlița, Dobrețu, Iancu Jianu, Oboga, Cârlogani, Călui și Morunglav.  

În a doua zi de miercuri a fiecărei luni
Sediul Primăriei Corabia, începând cu ora 09.00, pentru cetăţenii din următoarele unităţi administrativ-teritoriale:
ORAŞE: CORABIA;
Comune: Orlea, Ianca, Ștefan cel Mare, Grojdibodu, Gura Padinii, Vădăstrița, Izbiceni, Giuvărăști, Vădastra, Gârcov, Tia-Mare, Rusănești, Scărișoara, Urzica, Vișina, Vișina Nouă, Obârșia, Cilieni, Brastavățu și Bucinișu.

Sediul Primăriei Caracal, începând cu ora 13.00, pentru cetăţenii din următoarele unităţi administrativ-teritoriale:
ORAŞE: CARACAL;
Comune: Studina, Traian, Vlădila, Rotunda, Băbiciu, Grădinile, Deveselu, Redea, Sprâncenata, Stoenești, Gostavățu, Dobrosloveni, Osica de Jos, Mihăești, Dobrun, Osica de Sus, Cezieni, Brâncoveni, Fălcoiu, Fărcașele și Drăghiceni.  

În a treia zi de miercuri a fiecărei luni
Sediul Primăriei Drăgănești-Olt, începând cu ora 13.00, pentru cetăţenii din următoarele unităţi administrativ-teritoriale:
ORAŞE: DRĂGĂNEȘTI-OLT;
Comune: Brebeni, Dăneasa, Radomirești, Stoicănești, Mărunței, Coteana, Văleni, Seaca, Ipotești, Milcov, Vâlcele, Schitu, Ghimpețeni, Crâmpoia, Nicolae Titulescu, Șerbănești și Izvoarele.   

În a patra zi de miercuri a fiecărei luni
Sediul Primăriei Scornicești, începând cu ora 09.00, pentru cetăţenii din următoarele unităţi administrativ-teritoriale:
ORAŞE: SCORNICEȘTI, POTCOAVA;
Comune: Movileni, Tufeni, Tătulești, Icoana, Priseaca, Optași-Măgura, Sârbii-Măgura, Colonești, Valea Mare, Corbu, Oporelu, Spineni, Poboru, Bălteni, Perieți și Bărăști.  

Sediul Primăriei Dobroteasa, începând cu ora 13.00, pentru cetăţenii din următoarele unităţi administrativ-teritoriale:
Comune: Dobroteasa, Cungrea, Teslui, Topana, Curtișoara, Sâmburești, Vitomirești, Leleasca, Făgețelu, Verguleasa și Vulturești.

În funcție de numărul solicitărilor cetățenilor, prefectul județului Olt, împreună cu echipa instituției, se vor deplasa și în alte localități, decât cele menționate în grafic.
Acestor audienţe din teritoriu li se mai adaugă şi audienţele prefectului de la sediul instituţiei, care se desfăşoară în ziua de miercuri, în prima şi a treia săptămână din lună, între orele 10.00 – 12.00, la care se pot prezenta cetățeni din orice localitate.
Acest demers pornește de la premisa că activitatea prefectului este guvernată, printre alte principii, şi de cel al orientării către cetăţean, principiu din care derivă obligaţia de a acţiona în sensul identificării mijloacelor şi metodelor prin care să intervină în sprijinul soluţionării problemelor acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.