Acasă Actualitate Băiatul lui Drăghicescu, premiant la Ministerul Agriculturii

Băiatul lui Drăghicescu, premiant la Ministerul Agriculturii

876

În mod normal, toamna se dau corigenţele. Uite că, de data aceasta, cu câteva zile până să înceapă şcoala se dau diplome la premianţi. Ministerul Agriculturii, condus de Daniel Constantin, unul dintre datornicii condamnatului Dan Voiculescu, a organizat, marţi 9 septembrie, prima ediţie a Balului Fermierului.

Deşi un bal are loc seara, ăsta a început până în prânz, la ora 11.00. La această manifestare, au primit recompense cam toţi cei care s-au înscris în competiţie. Doar, e precampanie electorală, nu?

De la Olt, printre premianţi se regăseşte şi o firmă a lui Dragoş Drăghicescu, băiatul latifundiarului Longin Drăghicescu de la Şerbăneşti. Meritele sale sunt incontestabile. E, doar, băiatul lui tata…

În rest, afacerea cu balul e una în familie. Premianţii sunt, aproape toţi, din zona puterii, iar o parte din ei vor aplica metoda Trofeului Calităţii. Adică, au voie să susţină campania electorală a unui candidat. Cel care deduce numele candidatului va primi din partea Ziarului de Olt un premiu de recunoaştere a perspicacităţii. Pentru o asemenea manifestare pe bază de… trofeu în construcţii, Adrian Năstase a primit un sejur la Rahova. Aviz celor care se gândesc, de pe poziţia la premianţi la balul lui Daniel Constantin, să bage bani în candidaţi. Vă reproducem în continuare secţiunea de tabel aferentă judeţului Olt, din cuvenita premiere făcută cu ocazia Balului Fermierilor – Ediţia I, septembrie 2014.

1. SC SPICUL POBORU SRL (Administrator : Mihai Nicola)
2. SC DUMISMAR SRL (Administrator : Ionel Mitrică)
3.SC OLT PIESS SRL (Administrator : Ilie Popescu)
4. FERMIERUL DE MIJLOC – SC ION ŞERBAN SRL (Administrator: Ion Şerban)
5. TANARUL FERMIER – SC AGROSPEED PRODUCTION SRL (Administrator: Dragoş Drăghicescu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.