Acasă Actualitate Inspectoratul de Poliţie Olt, exerciţiu prost de comunicare

Inspectoratul de Poliţie Olt, exerciţiu prost de comunicare

270

Presa centrală vuieşte de ştiri despre descinderi în Capitală şi în alte 11 judeţe din România, printre care şi Olt. În cutiuţa de poştă electronică a Ziarului de Olt, până la ora publicării materialului, cât şi pe site-ul IPJ Olt, nu există un comunicat de presă privind speţa dată de evenimentele petrecute în judeţul nostru. În ceea ce priveşte minorele furturi de obiecte, accidente de maşini sau urmăriri ca în filme, comunicatele sosesc ca pâinea caldă.

Iată cum sună comunicatul de presă emis de Poliţia Română:
„Poliţia Română desfăşoară la această oră, peste 100 de percheziţii domiciliare în 11 judeţe şi în municipiul Bucureşti. 353 de poliţişti participă la acţiunea care vizează mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani.

În această dimineaţă, Poliţia Română efectuează 105 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Bacău, Brașov, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Maramureş, Mureş, Olt, Satu-Mare, Teleorman şi Vâlcea, precum şi a municipiului Bucureşti. Vor fi puse în aplicare 67 de mandate de aducere.
353 de poliţişti de la structurile de investigare a fraudelor, investigaţii criminale şi acţiuni speciale din cadrul I.G.P.R., D.G.P.M.B. şi a inspectoratelor de poliţie ale judeţelor amintite mai sus participă la acţiune.
Sunt vizate mai multe persoane fizice şi juridice, bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul construcţiilor, prin folosirea de achiziţii fictive şi firme fantomă.
Prejudiciul estimat până în prezent se ridică la 10.000.000 de euro.
Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul D.G.P.M.B., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Întreaga acţiune beneficiază de suportul de specialitate al S.R.I..”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.