Acasă Administrație Prefectura Olt, în interesul cetăţeanului

Prefectura Olt, în interesul cetăţeanului

266

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, semnat de subprefectul judeţului Olt, Emanuel Oproiu, activitatea Prefecturii Olt este adusă la cunoştinţa opiniei publice. În acest sens:

„Comisiile mixte stabilite prin ordin al Prefectului judeţului Olt au verificat, în săptămâna 25 – 29 august 2014, activitatea a patru unităţi de alimentaţie publică de pe raza municipiului Slatina şi oraşului Scorniceşti.
La unul dintre operatorii economici verificaţi s-au constatat abateri de la legislaţia din domeniul protecţiei consumatorilor, în sensul că nu era afişat gramajul la toate produsele expuse la comercializare, acesta fiind sancţionat contravențional cu amedă în valoare de 1.000 lei.  
Din punct de vedere al legislaţiei muncii, trei operatori economici au fost sancţionaţi cu avertisment, deficienţele constatate fiind: necompletarea dosarelor de personal; nesemnarea ştatelor de plată; neacordarea repausului săptămânal; neîntocmirea planului de prevenţie şi protecţie; nedesemnarea responsabilului de prim-ajutor. În toate cazurile membrii comisiei au dispus remedierea deficienţelor. Activităţile de verificare a piscinelor, ştrandurilor, bazinelor de înot şi a unităţilor de alimentaţie publică ce comercializează produse perisabile din judeţul Olt continuă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.