Acasă Politic Băsescu despre ministrul Vâlcov: „N-as putea spune ca daca Valcov a trecut...

Băsescu despre ministrul Vâlcov: „N-as putea spune ca daca Valcov a trecut la PSD, n-a confirmat ca om politic”

53

Miercuri, 20 august, seara, târziu, la B1, preşedintele României, Traian Băsescu a fost chemat la emisiunea simpaticei Mădălina Puşcalău – o moderatoare cu zece clase peste toţi deontologii de la antene.

La întrebarea legată de persoana nominalizată pentru a fi ministru al Bugetului, senatorul de Olt, Darius Bogdan Vâlcov, preşedintele a răspuns sec şi obiectiv: „Îl ştiu de când era la organizaţia de Tineret a PD, a fost o decizie pe care am luat-o ca toată organizaţia de tineret să candideze, era şi Boc la Cluj, a fost un moment în care au confirmat. (…) N-as putea spune ca daca Valcov a trecut la PSD, n-a confirmat ca om politic. A fost un primar ales şi reales, nu am a face niciun comentariu, Curtea Constituţională mă obligă să emit decretul, probabil luni, săptămâna viitoare”.

Mai mult, acelaşi Traian Băsescu, acum trei săptămâni, când Victor Ponta venea cu nominalizarea Claudiu Manda, de la Dolj, partenerul… politic al primarului Olguţa Vasilescu era un critic devastator faţă de pupila preşedintelui Zgonea de la Camera Deputaţilor. Şi el un promovat din rândurile PSD Dolj. Pentru a nu provoca răni suplimentare nu mai amintim nimic despre proliferările lui Băsescu la adresa taxatorului de bilete de la Casa Studenţilor din Bănie.
În concluzie, se poate spune că în competiţia PSD Dolj – PSD Olt, e 1-0 pentru echipa lui Paul Stănescu. Chiar dacă la fotbalul de zi cu zi ai lor sunt în Liga I, iar ai noştri o ligă mai jos…
Altfel, pupăturile lui Olguţa la adresa lui Vâlcov, pe facebook, sunt false, false, false…

1 COMENTARIU

  1. Fraiere Balbait,trebuia sa scrii:a raspuns sec si subiectiv,fiindca nu-mi imaginez ca Basescu nu stie de dosarele lui Valcov…dar Base il santajeaza…Ti-as spune mai multe ,dar esti un turnator odios si nu meriti …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.