Acasă Politic ACL sesizează duplicitatea puterii: „PSD nu dorește reducerea CAS”

ACL sesizează duplicitatea puterii: „PSD nu dorește reducerea CAS”

93

Printr-un comunicat făcut public în urmă cu câteva ore, Alianţa Creştin Liberală demască duplicitatea actualei puteri. Ultima ocazie ce argumentează dezinteresul PSD-ului faţă de problemele românilor este eşecul şedinţei parlamentare de luni, 18 august, atunci când trebuia să aibă loc discuţii pe seama reducerii CAS. Reuniunea a fost imposibilă, pentru că tocmai cei care pozează în apărători ai interesului naţional au chiulit de la sesiunea iniţiată de ei.

„Alianţa Creștin-Liberală condamnă făţărnicia PSD care pretinde că susține măsura scăderii contribuţiilor de asigurări sociale la angajator, însă face tot posibilul să împiedice implementarea grabnică a acestei soluţii care ar echilibra economia românească. Amânarea sesiunii extraordinare a Senatului pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS cu 5% de la 1 octombrie şi neconvocarea sesiunii extraordinare la Camera Deputaților pe acelaşi subiect arată cât se poate de clar că PSD şi Guvernul Ponta au servit românilor o nouă minciună.
Astăzi se demonstrează de ce Victor Ponta nu a avut nicio clipă intenţia de a introduce această măsură benefică economiei româneşti, ce ar fi dus la diminuarea poverii fiscale şi la crearea de noi locuri de muncă.
Din păcate pentru români, PSD și Guvernul Ponta îşi dovedesc încă o dată incompetenţa în actul de guvernare şi lipsa de soluții pentru dezvoltarea economică, fapt confirmat şi de recesiunea tehnică în care se află România”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.