Acasă Administrație Minel Prina a ajuns la cimitir… În sfârşit!

Minel Prina a ajuns la cimitir… În sfârşit!

148

Săptămâna trecută, edilul-şef al Slatinei, primarul Minel Prina, a cedat. Presiunilor venite înspre domnia-sa, numeroaselor sesizări făcute de cei care descriau o realitate evidentă: deşi concesionat unei companii private, Cimitirul Strehareţi din Slatina e un focar de infecţie şi o sursă de profit imensă pentru administraţia privată.

Prina a ales să vadă, personal, şi să se convingă de mizeria stabilimentului în cauză. În mod normal, nu ar trebui să rămână o singură vizită. Aici ar trebui să fie vorba de un plan de măsuri menit să îndrepte situaţia, dacă se mai poate îndrepta, pentru a opri aspectul jalnic întâlnit în prezent. Până la rezilierea contractului de concesiune, vizita edilului e un semn bun. Altfel, domnul Iliunţă (administratorul firmei care se ocupă de cimitir) trebuie să înţeleagă că rata de profit e rezonabil să fie şi mai mică decât să iasă cu totul din schemă!

Chiar, de ce până acum, onor Sanepidul, cei care controlează chioşcuri de ţară şi îngheţata pe băţ servită la bâlciuri, nu s-a sesizat pe tema infecţiei generalizate din Cimitirul Strehareţi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.