Acasă Actualitate Avem oficial. Partid Liberal Reformator la Olt. Cum procedam?

Avem oficial. Partid Liberal Reformator la Olt. Cum procedam?

208

O voce de domnişoară, Simona, s-a prezentat, a făcut anunţul oficial al existenţei Partidului Liberal Reformator în judeţul Olt. Luni, 18 august, pe la ora 11.00, atunci când a anunţat prima conferinţă de presă a PLR Olt, ce va urma să aibă loc în Slatina, mai sus de Lactovegetarian, pe Oituz, marţi, la ora 10.00.

PLR e un partid înfiinţat de Călin Popescu Tăriceanu, pus aproape necondiţionat în slujba PSD-ului, iar la Olt are printre adepţii săi foşti şi actuali liberali, dintre care îi amintim pe: Dan Codan, Ioan Ciugulea, Ileana Ghiţă, plus alţii care, din diverse motive, sunt în relaţii contradictorii cu actuala conducere a PNL Olt, girată de Gigel Ştirbu, Ion Moisescu şi Cătălin Rotea…

Rămâne de văzut cât vor mai tolera cei din conducerea PNL Olt, jocul dublu făcut de fostul preşedinte al partidului, Ioan Ciugulea, care deşi s-a dat cu trădătorul de Tăriceanu, primeşte aproximativ opt milioane de lei pe lună din calitatea de consilier judeţean. Poziţie pe care este susţinut de Partidul Naţional Liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.