Acasă Economic Puterea desfiinţează, opoziţia creează: locuri de muncă!

Puterea desfiinţează, opoziţia creează: locuri de muncă!

159

Prin programul de guvernare asumat în anul 2012, de către oltenii ce l-au votat pe Victor Ponta, în judeţul Olt trebuiau înfiinţate vreo 40 de mii de locuri de muncă. Partea minimală din milionul promis la nivel naţional. Nu mai spunem că această clasă muncitoare trebuia să călătorească în judeţ pe două autostrăzi cu acces la centura municipiului Slatina.

Pentru că au fost minţiţi, iar promisiunile sunt deşarte, masochişti din fire, locuitorii judeţului în care trăim în fiecare zi îl vor tot pe Victor Viorel Ponta preşedinte. Consecvenţă împinsă spre paroxism.

Numai că, în judeţul Olt, locurile de muncă le înfiinţează opoziţia. DINAMIC PRODCOM, companie care se suprapune pe brandul Mirea (Ionel şi Siminica), îşi extinde activitatea în comuna Mihăieşti, judeţul Olt. Acolo unde, începând cu 23 iulie, 40 de doamne şi domnişoare din localitate au un loc de muncă în domeniul confecţiilor textile. Aşteptările angajatorului vizează înfiinţarea până la o sută de astfel de locuri de muncă. Felicitările le merită, cu prisosinţă, familia Mirea, în condiţiile în care afacerile derulate nu au nimic de-a face cu banul public sau cu influenţa dată de apartenenţa la cercurile puterii… 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.