Acasă Politic Gigel Ştirbu aşteaptă curăţenia de toamnă, ca să scape de „lăcustele roşii”…

Gigel Ştirbu aşteaptă curăţenia de toamnă, ca să scape de „lăcustele roşii”…

190

Unul dintre liderii opoziţiei de la Olt, deputatul Gigel Ştirbu, preşedintele PNL Olt, nu vede cu ochi buni felul cum sunt administraţi banii judeţului, şi, mai ales, că o parte din ei sunt folosiţi în scopul şantajului politic, după cum spune acesta. Liberalii au găsit un nou epitet după celebrul „ciuma roşie”: „lăcuste roşii”. În continuare, vă invităm să lecturaţi textul comunicatului de presă emis de cabinetul parlamentar al deputatului Ştirbu.

„Observ, pe zi ce trece, că PSD Olt revine la vechile practici ale Partidului Stat, practici ce au fost consacrate pe vremea fostului premier Adrian Năstase şi a clicii patronate de acesta.

În judeţul Olt, liderii PSD exercită o presiune fără margini asupra tuturor aleşilor locali care au altă culoare politică pentru a părăsi formaţiunea pe listele căreia a candidat şi a trece în barca Partidului Stat. Ei folosesc pentru acest lucru toate instituţiile statului. Bugetul Consiliului Judeţean este folosit de aceşti indivizi pentru şantajul politic.

Le reamintesc că fiecare primar este ales în baza unui mandat dat de cetăţenii localităţii pe care o reprezintă. Acei cetăţeni sunt cetăţeni cu drepturi depline şi contribuabili la bugetul acestui judeţ, ca atare, au drepturi egale, indiferent de culoarea politică a primarului pe care l-au ales.

Fac apel, pe această cale, la toate instituţiile statului abilitate, să cerceteze aceste aspecte ce reprezintă, din punctul nostru de vedere, un vizibil abuz de funcţie.

Sperăm ca alegerile prezidenţiale din toamna acestui an să reprezinte un nou început pentru România iar speranţa românilor de a scăpa de aceste „lăcuste roşii” să se îndeplinească pentru Românie democrată şi europeană.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.