Acasă Actualitate Slatina, oraş sigur? Boxerul Cristi Gălbenuşe, ucis în plin avânt al carierei

Slatina, oraş sigur? Boxerul Cristi Gălbenuşe, ucis în plin avânt al carierei

469

Sâmbătă dimineaţă, locuitorii minicipiului Slatina, reşedinţa judeţului Olt, oraş cu poliţie locală şi sistem ultra-performant de supraveghere, au rămas şocaţi când au aflat de tragedia care s-a consumat într-un pub din Slatina, unde un tânăr fusese înjunghiat. Tânărul era un cunoscut boxer, aflat în plin avânt al carierei sale: Cristi Gălbenuşe.

Filmul evenimentelor

Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, de 24 de ani, boxer profesionist, era nepotul lui Constantin Gălbenuşe, cel mai cunoscut antrenor de box din judeţul Olt. El şi aleasa sa au adus pe lume un prunc, de curând botezat, care acum a rămas orfan de tată.

După spusele unor martori, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai precis la orele 3.00, Cristi a încercat să calmeze spiritele într-un local din Slatina. Nişte cetăţeni slătineni de etnie rromă au făcut scandal în acel local, Cristi încercând să aplaneze disputele, dar a fost înjunghiat în inimă. În acel local se aflau mai mulţi prieteni şi soţia acestuia, Cătălina. Paramedicii l-au resuscitat mai mult de o jumătate de oră, însă fără niciun rezultat.

Ultima fotografie

Cu câteva ore îninte de a păşi în pub-ul morţii, Cristi a postat o fotografie în care sufla într-o trompetă de jucărie şi purta o pălărie de pirat. Dacă ar fi să interpretăm ultima sa fotografie, găsim un detaliu care poate da naştere unor speculaţii: pălăria are un cap de mort.

Solidaritate pe Facebook şi pe străzile Slatinei

Prietenii de pe reţeaua de socializare şi-au postat la imaginea de profil o poză cu o panglică neagră, în semn de doilu pentru prietenul lor. După aceea, au mărşăluit pe câteva străzi din Slatina, pentru a trage un semnal de alarmă şi a transmite un mesaj important asupra evitării unor astfel de tragedii şi că sportivii au un loc aparte în inimile tuturor.

Încă se aşteaptă un comunicat de presă din partea IPJ Olt

În „inbox-ul” de mail-uri al Ziarului de Olt, încă nu a sosit un mail din partea IPJ Olt, în care să se pomenească de acest eveniment tragic. Dar, astăzi, a sost un mail ce conţine un comunicat de presă cu titlul „Acţiune a poliţiştilor rutieri pentru prevenirea evenimentelor în care sunt implicaţi pietoni”. Până când va sosi acel comunicat de presă, organele de anchetă au de stabilit cum s-a întâmplat, cine sunt vinovaţii şi să încadreze fapta. Cercetările sunt în plină desfăşurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.