Acasă Politic Gigel Ştirbu, un apel

Gigel Ştirbu, un apel

199

Gigel Ştirbu, deputat de Olt, preşedinte al Partidului Naţional Liberal Olt, transmite un mesaj către toţi cei  care vor să plece din barca PNL în barca altor partide. Prin mesaj, face referire la uniune şi stabilitate. Apelul preşedintelui PNL de la Olt este însoţit de invitaţia de a rămâne mereu uniţi şi de a continua ce au început: o politică de dreapta.

„În aceste momente, este regretabil faptul că unii dintre parlamentarii şi dintre liderii locali ai PNL doresc sau se gândesc să părăsească partidul. Fac un apel la cei care au o astfel de intenţie să nu facă acest gest pentru că este demonstrat faptul că în ultimii 24 de ani, cei care au rămas în Partidul Naţional Liberal au avut de câştigat. Realitatea a arătat că toţi liberalii care au plecat din partid fie la o altă grupare politică, fie au înfiinţat un nou partid, nu au avut în cele din urmă satisfacţii din punct de vedere politic şi uman şi foarte mulţi au decis în timp să se reîntoarcă.

Liberalii care intenţionează să părăsească PNL ar trebui să-şi aducă aminte de eşecurile înregistrate de partidele liberale liliput înfiinţate la începutul anilor ’90, de eşecul înregistrat de aşa-zisele platforme Stoica şi Stolojan în urmă cu puţini ani.

Liberalii care intenţionează să părăsească PNL ar trebui să înveţe din experienţa colegilor lor, care în perioada 2006 – 2010 au părăsit partidul momiţi în numele unui fals liberalism şi care au ajuns în cele din urmă să servească ambiţiile personale ale lui Traian Băsescu, iar astăzi, cei foarte puţini ex liberali care se mai află sub ‘steagul’ lui, au toate uşile închise.

Liberalii care intenţionează să părăsească PNL trebuie să ştie că şi acum sunt momiţi tot în numele unui fals liberalism şi că în realitate vor fi înrolaţi în masa de manevră a socialiştilor lui Victor Ponta, vor servi interesele PSD, UNPR şi PC, vor fi asmuţiţi împotriva PNL, după care vor fi marginalizaţi de către socialişti şi trimişi în uitare.

Nu reprezintă o soluţie plecarea în aceste momente, când PNL are nevoie de toţi oamenii pentru a lupta împotriva socialiştilor, pentru a contribui la o schimbare a puterii existente şi a celei preconizate a se instaura la nivelul instituţiei prezidenţiale, obiective care sunt mai mult decât necesare.

Şi aceste deziderate se pot realiza numai prin unitate şi nu prin dezbinarea generată de forţe oculte care servesc cauze politice străine liberalismului şi chiar României”, se arată în comunicatul de presă dat publicităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.