Acasă Politic PMP schimbă garda. Marian Vasile mizează pe tineri

PMP schimbă garda. Marian Vasile mizează pe tineri

157

Partidul Mişcarea Populară s-a decis să schimbe garda. După ultimele schimbări avute în interiorul organizaţiei de la Olt, partidul vine îmbrăcat în haine noi şi tinereşti. În cadrul conferinţei de presă, de luni 30 iunie a.c., Marian Vasile, preşedintele PMP Olt, i-a prezentat pe cei mai tineri membrii care ocupă funcţii importante în organizaţia de la Olt.

Astfel, noul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară Olt este Lorin Răducanu, de 25 de ani, fostul preşedinte al tineretului PMP. Acesta s-a implicat foarte mult în campania de la europarlamentare şi a ajutat la aducerea unui scor bun pentru organizaţia slătineană a partidului. Noul preşedinte al PMP Slatina are în plan mai multe proiecte pe care le va face publicităţii la timpul oportun.

Trei tineri, pentru viitorul PMP Olt

PMP Olt mizează pe tineri, pe foarte mulţi tineri, care pot veni cu idei şi proiecte menite să schimbe ideea de politică şi să aibă un aport substanţial la evoluţia societăţii.

Preşedintele Organizaţiei de Tineret Olt a PMP este tânărul Andrei Petre, student la SNSPA Bucureşti şi un tânăr cu un viitor strălucit în politică, un tânăr cu o viziune modernă asupra politicii din prezent.
„Îmi doresc o viaţă politică activă pentru tineri. În prezent avem o pilitică improvizată”, s spus Andrei Petre.

Vicepreşedinte a PMP Olt a fost prezentată Elena Ene, o tânără de 19 ani, care este membră a PMP Olt încă de la înfiinţare.
„Îi mulţumesc lui Marian Vasile pentru că a acordat sprijin tinerilor. Vreau să lucrez la o politică a tinerilor şi pentru tineri”, a declarat tânăra Elena Ene.

Marian Vasile, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Olt, nu renunţă nici la garda veche, cea formată din seniori, dar vede necesară o promovare a tinerilor, care mâine vor fi cineva important pe scena politică, nu numai de la Olt, ci şi cea centrală. Partidul Mişcarea Populară este pregătit de pe acum pentru marea luptă ce va avea loc în toamna acestui an şi va susţine un candidat al dreptei, iar dacă cel al Mişcării Populare va intra în turul doi, vor da tot ce este mai bun pentru ca tânărul partid să aibă primul preşedinte de ţară ales. Proiectul de viitor ce include tinerii vizează şi ocuparea de funcţii de către aceştia în structurile statului: primărie, consiliu local, consiliu judeţean, prefectură, secretariate de stat, ministere şi lista continuă. Pmp continuă cu o nouă ofensivă: cea a tinerilor.

  Un material amplu puteţi citi în următoarea ediţie printată a Ziarului de Olt  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.