Acasă Politic Cătălin Predoiu semnalează: Ponta îşi face legi electorale pentru a frauda mai...

Cătălin Predoiu semnalează: Ponta îşi face legi electorale pentru a frauda mai uşor

77

Într-un comunicat recent, Cătălin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidenţiale şi prim – vicepreşedintele PDL, semnalează un fapt grav: Victor Ponta a iniţiat modificarea legii pentru alegerile prezidenţiale pentru a putea frauda voturi. Candidatul PDL la prezidenţiale susţine că premierul României nu este altceva decât o marionetă care este şi va fi folosită pentru reorientarea strategică a României.

„Ponta a iniţiat modificarea legii pentru alegerea Preşedintelui. Au fost desfiinţate secţiile de votare speciale, fiecare votează unde vrea. Ponta, vrea să legalizeze «turismul electoral» ca să fure alegerile prezidenţiale. Ponta şi Echipa sa vor să păstreze dezbaterea politică în «schema pro anti Băsescu». Aceasta este o falsă dezbatere, pentru a-i ţine pe români departe de adevăratele teme. Adevăratul risc al României este că Victor Ponta poate ajunge Preşedinte. Adevărata problemă a românilor ar putea fi un Preşedinte care duce ţara spre totalitarism şi feudalism deghizat în democraţie. Victor Ponta are deja în spate un sistem nedemocratic şi va fi folsit pentru reorientarea strategică a României. Victor Ponta nu va putea ţine piept sistemului nedemocratic care îl manipulează. Românii nu au nevoie de o marionetă în funcţia de Preşedinte, ci de un OM cu convingeri democratice autentice. Ponta şi Tăriceanu nu au convingeri democratice şi atlanticiste autentice. Ei sunt doar impostori politici. Mă disociez de toate practicile nelegale care parazitează sistemul politic. Eu sunt altfel. Eu nu sunt ca Ponta şi Tăriceanu. Eu nu am furat. Pe această bază adresez un apel tuturor românilor, în special celor 70% de nehotărâţi. Fiţi atenţi la ceea ce se va întâmpla în politică în următoarele luni şi veniţi la vot la prezidenţiale. Votaţi omul, nu partidele. Împiedicaţi-l pe Ponta să ajungă Preşedinte”, a spus prim–vicepreşedintele PDL.

Articolul precedentPentru Gheorghe Geantă „totul curge”, dar amintirile rămân. „PANTA REI” – cartea, ca o maşină a timpului
Articolul următorHai la litoralul de la Slatina! Clubul nautic şi de agrement, inaugurat la Plaja Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here