Acasă Actualitate Stimaţi cetăţeni ai judeţului Olt şi ai României

Stimaţi cetăţeni ai judeţului Olt şi ai României

51

O mare îndatorire patriotică ne cheamă ca la 25 mai 2014 să mergem cu toţii la vot pentru a ne alege reprezentanţii în Parlamentul European.

Pe buletinul de vot, în lista cu numărul 6 se află domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare. Prin urmare, puneţi cu mare încredere ştampila „Votat” pe lista din care face parte respectivul candidat!

În Parlamentul European trebuie să fie auzită vocea celui mai mare patriot român din aceste timpuri încă neliniştite ale omenirii, Corneliu Vadim Tudor!

Istoria României a fost scrisă nu numai cu sabia şi praful de puşcă, cu milioane de vieţi pierdute în lupte. Istoria a fost scrisă şi prin glasul, prin vorbele înţelepte şi scrisul unor mari patrioţi naţionali.

Fraţi români, mergeţi la vot! Alegeţi pe cei cinstiţi şi nu listele ce cuprind soţiile, odraslele unor demnitari ori pe cei care au huzurit ca parlamentari!

Domnul Corneliu Vadim Tudor, doctor în Istorie şi Istoria Religiilor va fi cel ce va reprezenta cu onoare pe toţi românii şi în mod deosebit pe cei ce duc un trai mai greu. Acolo, în Parlamentul European se hotărăşte atât prezentul unei mari părţi a omenirii, dar şi direcţionarea şi viitorul copiilor şi „urmaşilor urmaşilor noştri”.

Pe cei care vor fi aleşi, care au fost parlamentari europeni ori naţionali, îi rugăm, îi îndemnăm să doneze cel puţin jumătate din salariu pentru spitale, pentru creşe, şcoli, cămine de bătrâni, cantine şi ajutoare sociale!

Profesor, Ion Ceauşu – membru al PRM din 1993

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.