Acasă Politic Cronica parlamentara depre ai nostri

Cronica parlamentara depre ai nostri

48

Campania „Împreună îi învăţăm să zâmbească” a ajuns la final

La iniţiativa senatorului Darius Bogdan Vâlcov s-a desfăşurat în perioada 9-28 mai 2014 campania „Împreună îi ajutăm să zâmbească” având ca beneficiari copiii cu o situaţie financiară precară din 16 localităţi situate în nordul judeţului Olt cărora, cu prilejul zilei de 1 Iunie, le vom aduce zâmbetul pe chip.

Campania a constat în colectarea de  jucării, încălţăminte, hăinuţe, cărţi de poveşti, rechizite şcolare care s-au strâns la sediul cabinetului parlamentar din Slatina.
La sfârşitul acestei campanii au fost făcute 3000 de pachete la care, pe lângă produsele colectate, au fost adăugate dulciuri. Selecţia produselor colectate a fost individuală şi personalizată în funcţie de nevoia fiecarui copil.
Au răspuns pozitiv invitaţiei preşcolarii şi elevii din clasele I-IV. Cei mai darnici au fost elevii clasei a IV-a B de la Școala „Constantin Brâncoveanu”, dar şi preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 4 Slatina, grupa mare A. Aceştia vor primi din partea organizatorilor un premiu pe măsura generozităţii lor – accesul gratuit la un film, plus consumaţia.
Cu această ocazie, senatorul Darius Bogdan Vâlcov mulţumeşte tuturor slatinenilor care au participat activ şi într-un număr foarte mare la colectarea acestor mici cadouri ce vor face Ziua de 1 Iunie specială pentru toţi copiii din judeţ.

„Aoleu!”, noul „crez” al românilor, recitat de deputatul Luminiţa Adam în Camera Deputaţilor

Guvernarea Ponta dă tot mai multe bătăi de cap poporului român, punându-l la grea încercare. În timp ce liderul Dan Diaconescu face înfrăţiri cu PSD-ul, Luminiţa Adam, găseşte o ultimă portiţă deschisă prin care poate să mai arunce câteva critici în curtea, de acum, a noilor… colegi. În viziunea deputatului PP-DD, Luminiţa Adam, guvernul condus de Victor Ponta s-a transformat în „Guvernul Aoleu!”, şi astfel un nou „crez-văicăreală”, recitat în plenul Camerei Deputaţilor. Decralaţia deputatului se intitulează „România, o ţară condusă de Guvernul «Aoleu»!”:

„Acum doi ani, Guvernul USL a pornit promiţând românilor locuri de muncă, majorări de pensii şi salarii, alocaţii decente pentru copii. Au venit cu programe ce-şi propuneau să rezolve problemele economiei, infrastructurii, problemele agricultorilor.
Uşor – uşor, impunând câte o taxă în fiecare lună, acest guvern s-a transformat în Guvernul „Aoleu!”:
„aoleu, s-a scumpit benzina!”;
„aoleu, s-a scumpit lumina!”;
„aoleu, n-am bani de medicamente!”;
„aoleu, n-am cu ce îmbrăca copiii să-i trimit la şcoală!”;
„aoleu, murim cu zile în spitalele româneşti!”;
„aoleu, ne pleacă copiii să muncească în străinătate şi nu mai avem niciun sprijin la bătrâneţe!”;
„aoleu, n-avem locuri de muncă!”;
„aoleu, fondurile europene au fost luate doar de şmecheri!;
„aoleu, ne-am umplut de baroni locali ce administrează banii noştri după bunul lor plac!”.

Veniţi alături de noi, de parlamentarii Partidului Poporului – Dan Diaconescu, şi haideţi să-i facem pe guvernanţi să înţeleagă că nu se mai poate aşa. Vrem să trăim decent, într-o Românie frumoasă, curată. Nu vrem să fim cerşetorii Europei, ne-am săturat de cules căpşuni!
Suntem un popor mândru şi demn, vrem să muncim cinstit şi să construim un viitor frumos copiilor noştri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.