Acasă Politic Drumul lui Vasile Popa spre Parlamentul Europei trece prin Osica

Drumul lui Vasile Popa spre Parlamentul Europei trece prin Osica

353

Duminică, 11 mai 2014, în comuna Osica de Sus, judeţul Olt, candidatul PRM la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, cel mai eligibil dintre toţi oltenii implicaţi în această competiţie, Vasile Popa, a dialogat cu cetăţenii acestei localităţi.

Pe parcursul vizitei, Vasile Popa a fost primit cu simpatie de către osiceni şi nu numai, iar oamenii s-au arătat încântaţi să susţină şi să voteze un oltean adevărat pentru a-i reprezenta în structura legislativă europeană.

Mai mult decât atât, dezamăgiţi de actuala putere, alegătorii olteni redescoperă un partid care le-a fost mereu aproape: Partidul România Mare.

Referitor la viitoarea sa poziţie de europarlamentar, cea spre care accede, preşedintele PRM Olt, Vasile Popa a declarat pentru Ziarul de Olt: „Din punctul meu de vedere, misiunea principală a echipei europarlamentarilor români la Bruxelles, indiferent din ce partid fac parte, trebuie să fie aşezarea cu adevărat a României în rândul naţiunilor europene! Este inadmisibil astăzi că în spaţiul european se vorbeşte de europeni de primă mână, de europeni de mâna a doua. Unitatea Uniunii Europene trebuie să conţină aceleaşi drepturi, obligaţii, atât pentru europeanul de la Londra, cât şi pentru orice cetăţean al României…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.