Acasă Politic PSD Olt răspunde!

PSD Olt răspunde!

107

În urma acuzaţilor venite din partea PNL cum că cei din PSD ar fi atentat la nişte bannere liberale, pesediştii vin cu argumentul: USL există la Olt şi nu s-ar preta la astfel de gesturi cu colegii de alianţă. (George PIŢULESCU)

Joi, 8 aprilie a.c.,  în sediul PSD, senatorul Darius Vâlcov, vicepreşedintele PSD, Marius Oprescu,  au răspuns simplu şi la obiect: „Nu cred că PSD Olt are nevoie de o dovadă care să ne arăte cât de puternici suntem!”

Coordonator al campaniei pentru europarlamentare, alături de Darius Vâlcov, Marius Oprescu a ţinut să precizeze că partidul din care face parte nu le-ar face asemenea gest „vecinilor de scară” şi că în aceeaşi noaptea şi PSD-ului i-au fost vandalizate mai multe afişe sau bannere:

„Şi nouă ni s-au rupt afişe, chiar aseară a fost vandalizată prisma pe care o avem în intersecţia de la Găneasa, la Brâncoveni şi la Coloneşti. Am făcut plângere la poliţie, dar nu am încercat să punem aceste acţiuni pe spatele cuiva, aşa cum fac colegii noştri de USL. La fel am fost acuzaţi că distrugem afişele din Slatina; şi afişele noastre sunt distruse în Slatina, numai că noi suntem o organizaţie pusă la punct şi în fiecare dimineaţă mergem şi ne refacem afişajul”, a precizat vicepreşedintele PSD Olt, Marius Oprescu.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, a fost prezentat ca nou membru PSD: primarul comunei Cungrea, Alexe Dorel, care a renunţat la PNL pentru binele comunei sale, pentru a-şi îndeplini promisiunile şi pentru a candida la un nou mandat, de data aceasta pe listele PSD. Deşi acesta a părăsit PNL spre a urca în barca PSD, a declarat că nu părăseşteproiectul USL, pe care vrea să îl continuie din partea social-democraţilor olteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.