Acasă Politic Marian Vasile, poziţia 22 pe lista de la europarlamentare

Marian Vasile, poziţia 22 pe lista de la europarlamentare

75

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Olt, Marian Vasile, alături de preşedintele PMP Slatina, Marian Căruntu, au susţinut o conferinţă de presă la sediul organizaţiei judeţene, joi, 27 martie a.c.

Temele abordate de cei doi au fost vaste: de la candidaţii PMP la europarlamentarele din mai 2014 până la toaleta inteligentă de la Fântâna Speranţei din Slatina.
Preşedintele Marian Vasile a precizat că PMP Olt este în creştere, având 2600 de membri la organizaţia judeţeană şi 500 de membri la organizaţia Slatina.

Lista candidaţilor PMP la europarlamentare, cea mai bună din România
La începutul conferinţei, Marian Vasile a prezentat numele candidaţilor PMP pentru alegerile europarlamentare, precizând că aceasta este cea mai bună din România, care a fost depusă la BEC şi care conţine nume care au mai fost prezente în Parlamentul European.
„Vreau să vorbesc, în primul rând, despre lista PMP, care, din punctul meu de vedere și nu numai al meu, este cea mai bună listă care s-a depus în această săptămână. Este cea mai bună listă dintre toate partidele politice din România. Am să vă spun și de ce. Pe prima poziție, îl avem pe Cristian Preda – europarlamentar în funcție, care chiar s-a luptat ca imaginea României să fie acolo unde trebuie cu adevărat să fie, s-a luptat ca imaginea României să fie una pozitivă.
„Mă voi lupta cu PSD Olt!”, a spus Marian Vasile, care ocupă poziţia 22 pe lista partidului la europarlamentare. Acesta speră că la alegeri PMP va avea un rezultat de 10%.
 

Uzina Alro trebuie salvată
„Fac un apel, în primul rând, către sindicaliștii de la ALRO, să nu mai dea vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul acestei guvernări. Pentru că, să nu uităm, nu Traian Băsescu conduce, de doi ani de zile, Guvernul României. Este un guvern legitim, un guvern care și-a asumat responsabilitatea de a conduce România. Și acum se consideră în opoziție și de câte ori ne uităm la televizor, pentru că politica se face la televizor, nu se face în guvern, dacă este cineva de vină pentru ceea ce s-a întâmplat, în acești doi ani, nu este nimeni altcineva decât președintele României, Traian Băsescu. Să înceteze cu toții această mascaradă și să arate, cu adevărat, fiecare, inclusiv acei sindicaliști de la ALRO, cetățeanului din Slatina și din județ cine este de vină pentru acest eșec și cine sunt cei care trebuie, urgent, să ia măsuri”,, a spus Vasile, referitor la declaraţiile sindicaşiştilor Alro care caută  un ţap ispăşitor pentru problema de la uzina de aluminiu.

Angajaţii SJU Slatina, privaţi de un drept
O altă problemă discutată a fost şi cea a sistării oferirii de tichete de masă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde foarte mulţi angajaţi sunt privaţi de acest drept.

„De ce 1800 de angajați ai Spitalului Județean nu mai primesc bonuri de masă și unde s-au dus acești bani. În paranteză, putem spune că CJ și-a tras o mașină de 50.000 euro, bani care, dacă s-ar fi dus în tichetele de masă, ar fi acoperit o parte din acea valoare. Dar cred că era un lucru de interes major și era nevoie maximă de acest autoturism. Cred că aceia care ar putea să dea aceste răspunsuri, cel puțin la ultima întrebare adresată, ar fi președintele CJ, Paul Stănescu, și, de ce nu, d-l Andrei Iordache”, a mai spus preşedintele PMP Olt

Toaleta de la Fântâna Speranţei, prea inteligentă pentru a fi folosită
Marian Căruntu, preşedintele PMP Slatina, doreşte strângerea de semnături pentru realizarea centurii ocolitoare a Slatinei, iar după, depunerea listelor la Prefectura Olt. Referitor la cea mai nouă investiţie a primăriei Slatina, celebra toaletă inteligentă, Căruntu nu o vede atât de folosită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.