Acasă Politic Căruntu de la PMP se ia de putere

Căruntu de la PMP se ia de putere

51

În a treisprezecea zi a lui martie, anul 2014, la sediul Mişcării Populare Olt, preşedintele de la Slatina, Marian Căruntu a criticat puterea, din partea unei opoziţii care a decis să iasă din letargie…

Două teme de actualitate. Una dintre ele vizează creşterea preţurilor la carburanţi, care va avea loc începând cu 1 aprilie. Împotriva acestei suplimentări a fiscalităţii, PMP Olt pleacă cu 400 de oameni, la un miting, în Bucureşti. Sloganul de campanie, nici nu se putea numi altfel decât: „Ponta te arde cu pompa!”, în ţara unde benzina şi motorina sunt de mult un lux la care au mai uşor acces bugetarii puterii cu maşină de serviciu la scară.

Strângere de semnături
La sediul Partidului Mişcarea Populară, filiala Olt, preşedintele organizaţiei municipale Slatina, Marian Căruntu a susţinut o conferinţă de presă, prin care a declarat că formaţiunea politică  de la Olt va participa la mitingul ce va avea loc sâmbătă, 15 martie a.c., în capitală. Din partea judeţului Olt, vor participa ân jur de 400 de membri ai PMP, în frunte cu preşedintele Marian Vasile. Partidul nu este de acord cu decizia guvernului Ponta de a scumpi benzina şi motorina cu şapte eurocenţi, de la 1 aprilie. Aceştia au făcut nişte calcule şi şi au ajuns la un rezultat de 4.000.000 de lei vechi, în fiecare an. Această sumă reprezintă totalul de bani pe care guvernul îi ia din buzunarele românilor anual. PMP Olt se alătură concluziei de la centru, care consideră că aceşti bani vor ajunge la baronii PSD, pentru finanţarea campaniilor electorale.

PMP strânge rândurile pentru colectarea de semnături. Mitingul este piatra de temelie a unei acţiuni de strângere de semnături, în toată ţara, împotriva acestei taxe. La mitingul ce va avea loc în Capitala României, PMP Olt va pleca cu aproape 400 de membri, însă sunt invitaţi să se alăture şi toţi ce care nu sutn de acord cu aplicarea acestei noi taxe impusă de guvern. Toţi, cei care nu sunt de acord să fie păcăliţi cu acciza, vor fi prezenţi la mitingul organizat pe 15 martie a.c, în Piaţa George Enescu, începând cu ora 12.00.

Femeile, celebrate de PMP Olt
Femeia are un loc important în existenţa fiecărui bărbat şi reprezintă acea petală fără de care cea mai frumoasă floare din lume nu poate exista. Pentru membrii Partidului Mişcarea Populară, filiala Olt, zilele de 1 martie şi de 8 martie au fost unele speciale. Pe 1 martie, aceştia au oferit un mărţişor şi o floare, simboluri ale sosirii primăveri. O săptămână mai târziu, de Ziua Internaţională a Femeii, bărbaţii din PMP au oferit, pe lângă speranţă în bine, şi o floare însoţită de un cadou simbolic. Acţiunile au fost întreprinse de liderulPMP Olt, primarul comunei Studina, Marian Vasile şi coordonate de preşedintele PMP Slatina, Marian Căruntu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.