Acasă Actualitate Scrisoare de primăvară către domnul primar al Slatinei, Minel Prina

Scrisoare de primăvară către domnul primar al Slatinei, Minel Prina

185

Domnule primar,

Aşa cum am facut-o şi într-un număr trecut al publicaţiei de faţă, în rândurile care urmează, vin a vă întreba şi totodată recomanda:

1. Ce aveţi de gând să amenajaţi în spaţiul fostei centrale termice a blocului G2 de lângă Piaţa Progresul (Basarabilor)? Se poate folosi pentru extinderea pieţei, concesiona, vinde, dar să nu se demoleze!
2. În faţa Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu” a fost o clădire – punct termic. A fost demolată clădirea respectivă deşi se putea folosi la o popicărie. Ce faceţi cu terenul şi restul de clădire?
3. Propunem ca autobuzele şi microbuzele de transport călători să pornească de pe Str. Silozului, dintre Liceul fost IPTAPA şi Transbuz, chiar din spatele staţiei CFR, astfel ca firmele respective să plătească o chirie pe teren către Primăria Slatina!
4. Revenim cu propunerea de reintroducere a circulaţiei în ambele sensuri, pe Str. Libertăţii, Cornişei, Primăverii şi Unirii! Au destulă lăţime, aproape dublă faţă de Str. Vederii…
5. Au fost toaletaţi mulţi arbori, tei, castani, dar au rămas şi alţii strâmbi, cioturoşi, parţial uscaţi ori situaţi peste tei şi alţi arbori tineri pe care-i sufocă. De ce aşa?
6. Pe bulevardul A.I. Cuza, pe Arcului, sunt 4 adăposturi de staţie pentru autobuze. Doar la una din ele există bancă pentru călători. De ce nu se repară şi celelalte?
7. Pe când mai multe bănci în micul parc din zona BCR şi bulevardul A.I Cuza?
8. De câţiva ani, Gara Slatina este în mare modernizare. Pentru câţi ani a luat autorizaţie de construcţie firma ce se ocupă de aceste lucrări? Zona este o poartă de intrare în oraş, cu nişte mese de beton dintr-o fostă piaţă, din nişte betoane rămase de la barăci, foste cârciumi. Când se termină lucrările şi de ce nu se reproiectează toată zona?
9. Prea multe bănci pe lângă unele blocuri şi unele străzi, iar pe altele deloc (vezi Direcţia Muncii!)
10. Staţia de autobuze este mult mai aproape de Liceul Metalurgic şi mai departe decât Casa de Pensii. N-ar trebui să fie invers?

Voi reveni..
Vă mulţumesc!

Prof. Ion Ceauşu – Slatina, jud. Olt

Articolul precedentLa Olt, după modelul „primăvara începe cu tine” – Tinerii PDL au celebrat eternul feminin
Articolul următorŞtefan-Alexandru Georgescu, un liberal de nota 10 pentru România

3 COMENTARII

  1. As adauga si zona din preajma Autogarii Slatina…Nu stiu cui apartine dar, ca si gara Slatina este o poarta de intrare in oras a numeroase microbuze si autocare care aduc calatori din toata tara…si arata jalnic…

  2. Nu mai reveni, mai ia pauza ca ai mancat destule fecale ca iubitor de ”Romania mare” si multe parale. Chiar, la europarlamentare nu candidezi? Vad ca Vadim a primit dezlegare.

  3. Nu mai reveni, mai ia pauza ca ai mancat destule fecale ca iubitor de ”Romania mare” si multe parale. Chiar, la europarlamentare nu candidezi? Vad ca Vadim a primit dezlegare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here