Acasă Politic Pentru o viaţă sănătoasă – de Ziua Femeii, la PNL Piatra-Olt, a...

Pentru o viaţă sănătoasă – de Ziua Femeii, la PNL Piatra-Olt, a fost inaugurată o sală de fitness

158

Într-o localitate unde evenimentele publice sunt rare, Organizaţia PNL Piatra-Olt se preocupă de organizarea unor activităţi menite să îi relaxeze nu numai pe membrii partidului, ci pe toţi aceia care poartă în suflet spiritul românesc. Cu ocazia Zilei Femeii, în sediul PNL Piatra-Olt, doamnele şi domnişoarele au fost serbate cu mare cinste: au primit în dar o sală de fitness ultra-modernă, un cadou şi o lalea galbenă din partea organizaţiei. La acest eveniment, invitat special a fost deputatul Gigel Ştirbu, preşedinte PNL Olt.

Dan Stana s-a ţinut de cuvânt
Membrele Organizaţiei de Femei a PNL Piatra-Olt şi-au dorit  un loc amenajat, dedicat sportului, lucru pe care Dan Stana l-a avut în atenţie şi l-a notat în agendă cu menţiunea „urgent” şi astfel un spaţiu din sediu este destinat sălii de fitness, unde se află aparate specifice unui astfel de loc. Pe 1 decembrie 2013, preşedintele PNL Piatra-Olt, Dan Stana promitea că de Ziua Femeii, pe 8 martie, sala de fitness va fi gata şi inaugurată. Lucru care s-a şi întâmplat. Liberalii de la Piatra-Olt au ţinut să cinstească femeia dăruindu-le un cadou pe care şi bărbaţii îl pot folosi: o sală de fitness.

„Întreaga investiţie ne-a costat 10.000 lei. În Piatra-Olt, PNL a creat dependenţă şi nu exagerez cu asta. Nu mai este nevoie să alergăm după noi membri, vin ei singuri la noi: tineri, bătrâni. Sala de sport este deschisă zilnic pentru toţi cei care vor să facă mişcare. De curând, am cerut Consiliului Local Piatra-Olt un teren pentru a putea împăduri. Avem foarte multe idei, dar momentan vrem să le ţinem secrete”, a declarat Dan Stana, preşedinte PNL Piatra-Olt.

Organizaţiile de Tineret şi de Femei, mulţumite de susţinerea preşedintelui Dan Stana
Preşedintele organizaţiei locale a PNL s-a arătat mereu deschis la orice propunere, indiferent de unde vine aceasta şi în măsura în care a putut a dus-o la îndeplinire. Organizaţia de Tineret, condusă de Ovidiu Florescu, este una care beneficiază de tot spijinul lui Dan Stana.
Şi tinerii vor putea beneficia de sala de sport amenajată în sediul de la Piatra-Olt. Reprezentantul tinerilor liberali de la Piatra, Ovidiu Florescu a spus următoarele despre noul spaţiu amenajat: „Banii provin din surse proprii, din cotizaţii, sponsorizări de la membrii. Am zis că, decât să piardă timpul degeaba, să-i mobilizăm pe tineri cu sala de sport, tenis sau biliard, treptat şi cu meditaţiile, ne-am propus să fim altfel”.

Pe lângă Organizaţia de Tineret, şi Organizaţia de Femei este una importantă, iar cea care a propus organizarea unei săli de sport în cadrul sediului. Fiecare femeie prezentă la evenimentul de inaugurare a sălii s-a arătat bucuroasă de faptul că au primit un cadou atât de frumos şi util sănătăţii.
„Această acţiune susţinută de noi, cei din cadrul Organizaţiei Piatra-Olt este menită să reconsidere femeia, să-i acorde acesteia facilităţi în petrecerea cât mai plăcută a timpului liber. Nu suntem în competiţie cu nimeni, nu avem adversari în derularea unor evenimente de acest gen.  Sala este deschisă tututor celor care cred că prin mişcare îţi poţi petrece cât mai plăcut timpul liber. Domnul preşedinte Stana ne sprijină şi ne susţine în toate proiectele pe care le-am iniţiat şi în toate proiectele pe care vrem să le abordăm în continuare”, a spus preşedintele Organizaţiei de Femei a PNL Piatra-Olt, Daniela Tudorică.

Invitat special
La acest eveniment ce a avut loc în centrul oraşului Piatra-Olt, la răscrucea de drumuri din vecinătatea nodului de cale ferată, în sediul Partidului Naţional Liberal, Organizaţia Locală Piatra-Olt, a participat şi un demnitar al statului român, fostul ministru al Culturii, deputatul Gigel Ştirbu, preşedinte al PNL Olt, care a felicitat modul inedit prin care, de fiecare dată, la sediul din Piatra-Olt nu se organizează evenimente doar pentru membrii partidului, ci pentru toată lumea, fiind astfel organizaţia care este dată drept model de către şeful PNL la nivel judeţean.

„Dacă am avea toate organizaţiile din Ol,t aşa cum e cea de la Piatra-Olt, cu siguranţă filiala judeţeană a Partidului Naţional Liberal ar fi mult mai puternică, dar sunt convins că, în următoarea perioadă, multe organizaţii din judeţul Olt vor avea o asemenea atitudine de oameni întreprinzători, de oameni puternici, de viitori învingători. La Piatra-Olt e o echipă tânără, o echipă plină de elan, condusă de un preşedinte care face onoare filialei judeţene a PNL”, a spus Gigel Ştirbu, preşedinte PNL Olt.

Un tânăr liberal oltean pentru Parlamentul European
Prin intermediul proiectului „10 pentru Europa”, 10 tineri competenţi ai României vor ajunge pe lista Partidului Naţonal Liberal pentru alegerile europarlamentare din mai 2014.
Proiectul este derulat de catre Tineretul Naţional Liberal şi Cluburile Studenţești Liberale, cu sprijinul Partidului Naţional Liberal. Printre semifinalişti se află şi Ştefan-Alexandru Georgescu, originar din Scorniceşti. Acesta este absolvent al cursurilor de licenţă (ştiinţe politice în limba română) şi al celor de masterat (politică europeană şi românească), în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice a Universităţii Bucureşti. Merge pe ideea că România are nevoie de tineri destoinici, tineri care să reprezinte ţara în faţa Parlamentului European. Îşi doreşte să fie un actor politic eficient şi să reprezinte comunitatea sa, judeţul său, regiunea sa şi ţara sa, la Bruxelles într-o Europă a tuturor cetăţenilor europeni!

Un alt mod de a face politică
Reporterul de la Ziarul de Olt se poate considera de-al locului, atunci când liberalii de la Piatra-Olt au ceva de spus sau, în organizarea lor se derulează evenimente importante pentru comunitatea de aici.
Însă, ca un fir roşu, acţiunile echipei condusă de Dan Stana sunt atipice. Asta pentru că în timp ce alţii înţeleg prin politică un mod de manifestare al violenţei verbale, echipa PNL de la Piatra-Olt promovează, fără a pune şi în contradictoriu, atitudini şi fapte ale adversarilor.
Pe Dan Stana îl vei auzi foarte greu spunând ceva despre adversarii săi. Sau, aproape deloc. E un mod de a fi, iar aşa ceva poate fi oricând un exemplu şi pnetru alţii. De aceea, astăzi, la nivelul organizaţiilor liberale din judeţul Olt, nu întâmplător Piatra-Olt poate fi un exemplu pentru colegii din aceeaşi familie, cât li pentru adversari. Şi asta pentru că oamenii au de fiecare dată câte ceva de învăţat, unii de la alţii.

1 COMENTARIU

  1. Credeti ca toti directorii de deconcentrate din tara sustinuti de PNL isi vor da demisia dupa EXEMPLUL dat de Antonescu !? Oare ,vor parasi corabia PNL pentru a-si pastra scaunele sau vor invoca faptul ca au promovat un concurs ? Vor recunoaste(ei,directorii) ca au promovat un concurs “aranjat” ? Eu nu cred !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.