Acasă Politic Vasile Popa, propunerea PRM Olt pentru europarlamentare

Vasile Popa, propunerea PRM Olt pentru europarlamentare

161

Peste puţin timp, se vor organiza mult-aşteptatele alegeri europarlamentare, ocazie cu care şi Partidul România Mare, Filiala Olt, se pregăteşte pentru acest test major. Acesta este foarte important pentru evoluţia PRM. În acest sens, PRM Olt a început campania de strângere de semnături, condiţie necesară în vederea participării la aceste alegeri, care vor avea loc la finele lunii mai, fiind nevoie de susţinerea a cel puţin 10.000 de votanţi. La aceste alegeri, PRM speră să aibă un rezultat de peste 4%.

Vasile Popa, pe listele de la europarlamentare
În sediul partidului, la masa la care se aflau şi secretarul general al PRM Olt, Teodor Creţu, preşedintele interimar al PRM Slatina, Cristian Bughia, şi reprezentantul Organizaţiei de Tineret, Florin Lulache, Vasile Popa a declarat că este propunerea Biroului Permanent al PRM la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.
Acesta se va afla pe aceeaşi listă cu Corneliu Vadim Tudor, care va deschide lista. Preşedinte al PRM Olt, dar şi vicepreşedinte al zonei Sud-Vest al PRM, Vasile Popa,  este susţinut şi de alte organizaţii judeţene din Dolj, Gorj, Mehedinţi, Sibiu, Hunedoara, Timiş, Covasna, Teleorman şi lista continuă.

Numărul organizaţiilor locale ale PRM, în creştere
Tot mai mulţi olteni decid să aibă carnet de membru PRM şi astfel, numprul de membrii creşte. În judeţul Olt, numărul organizaţiilor este de 67 din 112 localităţi. În administraţiile locale, PRM Olt are un primar, doi viceprimari, la Perieţi şi Scărişoara şi 25 de consilieri locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.