Acasă Politic PNŢCD – renaşte în ochii alegătorilor olteni

PNŢCD – renaşte în ochii alegătorilor olteni

79

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat revine în atenţia opiniei publice cu dorinţa de a participa la formarea unei adevărate drepte pe scena politică a României. Într-o conferinţă de presă, susţinută de preşedintele filialei Olt, Marian Florescu, în sediul Organizaţiei Judeţene a PNŢCD, aflat la intersecţia Oituzului cu b-dul Nicolae Titulescu, partidul îşi exprimă punctul de vedere cu privire la câteva subiecte de actualitate, printre care cea a alegerilor europarlamentare.

5% pentru europarlamentare
Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Olt şi-a propus să scoată un scor de 5% pentru alegerile ce vor avea loc la finele lunii mai.
„Sperăm să obţinem 5% la alegerile europarlamentare şi vom candida singuri pe liste.

Despre o pisibilă alianţă cu vreun partid de dreapta, Marian Florescu a spus următoarele:
„Le urăm succes şi sperăm să putem colabora ca partide de dreapta”.

Preşedintele PNTCD Olt citeste Ziarul de Olt
Săptămânalul „Ziarul de Olt” a consemnat în paginile sale problema plăcii de marmură ce nici în prezent nu a fost remediată. O bucată din partea stângă a soclului stă să cadă. Marian Florescu a observat acest detaliu din publicaţe şi a declarat că se vor lua măsuri cu privire la remedierea sau înlocuirea soclului realizat în 1992 li pe care stă statuia lui Alexandru Ioan Cuza… din decembrie1993. Anul 2014 este declarat de către ţărănişti „Anul Coreneliu Coposu”. Despre asta, preşedintele PNŢCD Olt a spus că se vor organiza evenimente dedicate celui care, în 1990, a înfiinţat Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat,succesor al Partidul Naţional Ţărănesc: Corneliu Coposu. La Slatina, în faţa gării există bustul marelui politician, pe care, liderii olteni ai PNŢCD vor să-l reabiliteze sau să-l schimbe cu un altul nou, anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.