Acasă Politic Deputatul Virgil Delureanu susţine Judecătoria oraşului Balş

Deputatul Virgil Delureanu susţine Judecătoria oraşului Balş

109

Deputatul Virgil Delureanu susţine Judecătoria oraşului Balş

De câteva zile a reintrat în spaţiul public tema ce fusese pentru prima oară lansată în urmă cu aproximativ o jumătate de an: desfiinţarea judecătorie Balş.

Atunci, demersul susţinut de cei de la Ministerul Justiţiei a fost oprit la sursă, urmare a demersului făcut de deputatul locului, Virgil Delureanu. Acesta s-a implicat activ, iar acţiunile sale, nu puţine la număr au înfrânat această situaţie care părea inevitabilă…
Timpul a trecut, iar scenariul pare că se repetă. Se vorbeşte din nou despre aceeaşi temă. Mai mult, pe site-ul Ministerului Justiţiei a apărut în dezbatere publică proiectul în cauză. În faţa acestei situaţii, susţinută unilateral de către decidenţii de la Justiţie, care include un număr total de treizeci de instanţe de fond din ţară, printre care se află şi cea de la Balş, poziţia deputatului Virgil Delureanu revine în spaţiul public.

În exclusivitate pentru Ziarul de Olt, acesta declară următoarele: „Am aflat din nou, cu surprindere, despre acest demers şi, cu tristeţe de faptul că în unele cercuri locale sunt deja acuzat că nu mă implic pentru rezolvarea acestei situaţii. Nici vorbă de aşa ceva. Am luat deja legătura, de acum câteva zile cu responsabili din Ministerul Justiţiei, am solicitat documentele justificative noi, care stau la baza acestui proiect, iar, până acum, lucrurile merg în sensul realizării unei comunicări bune. Voi face tot ceea ce este posibil, aşa cum am rezolvat şi în vara lui 2013. Atunci nu a fost uşor, iar pe mine nu m-a preocupat deloc faptul să apar în faţă ca un salvator al acestei instituţii. Mi-am făcut datoria de cetăţean, de deputat, în mod onest, corect, faţă de toţi beneficiarii actului de justiţie din zonă. Acum o luăm din nou de la capăt şi sperăm ca rezultatul să fie pozitiv, aşa cum a fost prima oară”.

Neoficial, în afara declaraţiei menţionată mai sus, deputatul Colegiului 5 – Balş, Virgil Delureanu, precizează că vizavi de acest subiect urmează să ajungă, dacă situaţia o impune, chiar şi la premierul Victor Ponta, pentru a-i explica acestuia situaţia concretă de la Balş…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.