Acasă Economic Cel mai modern complex comercial din Scorniceşti e gata! MATRA deschide săptămâna...

Cel mai modern complex comercial din Scorniceşti e gata! MATRA deschide săptămâna viitoare

647

Mai sunt doar câteva zile până când în Scorniceşti va fi inaugurat, la mijlocul săptămânii viitoare, cel mai modern complex comercial destinat locuitorilor din oraş şi nu numai, care va prezenta produsele din coşul zilnic într-un mod inovator. Locaţia respectivă, realizată contracronometru se regăseşte sub sigla MATRA, o marcă de renume formată şi afirmată în judeţul Olt pe zona comerţului şi prestărilor de servicii, de-a lungul timpului.

Spaţiul situat în centrul localităţii a fost realizat într-un timp util, iar ultimele retuşuri au fost finalizate încă din cea de-a doua parte a lui ianuarie 2014.

Lucian Ionescu, încă un pariu câştigat

Undeva spre toamna anului 2013, reporterul de serviciu l-a surprins pe Lucian Ionescu, omul care se confundă cu simbolul MATRA, în Scorniceşti, pe bulevardul Muncii, pe post de diriginte de şantier, în timp ce echipa de constructori realiza elementele de infrastructură ale modernului complex comercial de astăzi.

La vremea respectivă, printre schele se desluşea cu greu ce urma să fie. Timpul a trecut, iar spaţiul este finalizat chiar mai devreme decât avusese loc înţelegerea între constructor şi beneficiar. Pe un teren care până mai ieri nu spunea nimic, în timp optim, fundalul verde pronunţat, culoarea de referinţă a brandului MATRA a cuprins modernul spaţiu comercial. Încă o dovadă că şi-n aceste timpuri tulburi, de tranziţie şi de criză profundă a societăţii româneşti, cine munceşte şi respectă cu adevărat munca are împliniri şi de natură economică…

De ce trebuie ales MATRA în dauna marilor supermarketuri…

Românii sunt la început de drum în ceea ce priveşte politica naţionalistă de marketing. Un fenomen destul de bine dezvoltat în ţările occidentale, acolo unde această practică comercială se întâlneşte de mai bine de o jumătate de secol. Practic, economia vest-europeană a cunoscut o dezvoltare accentuată şi se menţine pe poziţiile pe care se află astăzi, tocmai din cauza acestei practici.

MATRA, pe plan local, este astăzi alternativa la practica din ce în ce mai des întâlnită prin care devenim societate de consum pentru a realiza plus-valoare în curtea altora. Ceea ce se întâmplă, din păcate, din ce în ce mai des.

Un proiect pentru 2014: MATRA vine în cartier la Slatina

Având de partea sa şi atuul producătorului, MATRA atacă pentru anul 2014 piaţa din Slatina, cu acelaşi tip de magazine cum este cel din Scorniceşti. Un proiect ambiţios, care va avea multiplii în cartierele Slatinei. Din punct de vedere al preţurilor practicate, haideţi să fim rezonabili: chit că se vând şi în reţeaua de supermarketuri din ţară, mezelurile produse de MATRA nu pot fi mai ieftine în altă parte decât în reţeaua de magazine proprii!

Altfel, MATRA, într-o economie sugrumată de taxe şi impozite, într-o societate bazată pe neputinţă, cu oameni care fac din traiul zilnic o luptă continuă pentru supravieţuire, asigură astăzi, în judeţul Olt, aproximativ o sută de locuri de muncă, investiţii în agricultură în zona de nord a judeţului şi bunăstare. Pentru cei implicaţi în activităţile proprii, cât şi pentru partenerii economici ai acestei societăţi, atât pe orizontala lanţului economic, cât şi pe verticala relaţiei dintre MATRA cu terţi şi cu statul român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.