Acasă Actualitate Cod portocaliu de dezăpezire, o lecţie pentru alţii! Tinerii PDL au dat...

Cod portocaliu de dezăpezire, o lecţie pentru alţii! Tinerii PDL au dat zăpada din faţa unor instituţii

99

10 tineri PDL, înarmaţi cu lopeţi, au dat duminică, 26 ianuarie 2014, zăpada din faţa mai multor instituţii din municipiul reşedinţă de judeţ, printre care Gradiniţa „Ion Creangă”,  Şcoala Nr. 2 şi Clubul Pensionarilor. Aşa cum era de aşteptat, acţiunea, lăudabilă şi totodată extrem de necesară, a început încă de dimineaţă, s-a întins pe durata  mai multor ore şi, bineînţeles, s-a terminat cu îndeplinirea obiectivului propus.

Tinerii democrat-liberali nu sunt la prima „abatere”…
În decursul timpului, în paginile săptămânalului nostru, urmare a numeroaselor acţiuni civice întreprinse în Slatina şi nu numai, redactorii Ziarului de Olt au scris şi prezentat întocmai activitatea tinerilor democrat-liberali decişi să dea o mână de ajutor municipalităţii slătinene…

„Prin această acţiune am încercat să dăm o mână de ajutor, să arătăm că se poate, să fim cât mai utili şi practici. Asta înseamnă să fii parte a comunităţii şi să dai dovadă de spirit civic, iar toţi cei care o pot face trebuie să se implice. Este important să ne reunim şi să facem gesturi necesare pentru comunitatea noastră într-un mod voluntar şi dezinteresat”, a precizat Marian Călin – secretar general al TDL – OLT, iniţiatorul campaniei desfăşurată duminică, 26 ianuarie, la Slatina.
Altfel, cei în cauză merită felicătările cuvenite, iar noi sperăm ca gestul lor să reprezinte o lecţie şi pentru alţii, un bun exemplu pentru aceia care ar fi mai bine să lase de-o parte promisiunile şi datul excesiv din gură şi să acţioneze, la propriu, atunci când e mare nevoie de ei!

P.S.
La următoarea zăpadă, tinerii pedelişti sunt dispuşi să vină, voluntar, şi în faţa sediilor PSD şi PNL din Slatina, partide cu pretenţii, care nu pierd ocazia să afişeze cât de mult le pasă lor de comunitate şi de binele oltenilor în general. Deocamdată, acolo zăpada e călcată doar de trecători, căci simţul civic a începtat să existe imediat cum cei în cauză au ajuns la putere. O putere din ce în ce mai ostilă interesului românesc din ţara noastră…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.