Acasă Actualitate De unde sunt cititorii Ziarului de Olt

De unde sunt cititorii Ziarului de Olt

48

Pe data de 4 decembrie, când publicaţia săptămânală Ziarul de Olt a împlinit 10 ani pe piaţa media de la Olt, redacţia ziarului în cauză a făcut cadou tuturor cititorilor vechi şi cei care vor veni, un nou mod de a fi la curent cu toate informaţiile care merită: relansarea site-ului www.ziaruldeolt.ro. Nu a trecut multă vreme de la relansare, că cititorii s-au obişnuit cu noul site şi vin din tote părţile. E corect spus „din toate părţile”, fie că e vorba de Diaspora română sau străini curioşi de tot ce se întâmplă prin judeţul care a dat primul preşedinte al României.

Conform prestigiosului serviciu Google de contorizare a traficului unui site, Google Analytics, www.ziaruldeolt.ro este vizitat din mai toate colţurile lumii. Cei mai mulţi vizitatori unici vin din România, în special din judeţul Olt, evident. Cei care vor să afle ce se mai întâmplă prin judeţul Olt sunt bucureştenii, doljenii, sibienii vâlcenii şi argeşenii.

Din Europa, cei mai interesaţi de evenimentele din Olt sunt spaniolii şi urmaşii lui Nero, italienii. Englezii, germanii, francezii şi chiar şi ruşii lui Putin sunt şi ei curioşi de tot ce mişcă prin Olt.

Din America de Nord, un număr important de internauţi accesează site-ul Ziarului de Olt, şi anume: din New York, Arizona sau unul dintre primele state ale Americii, Carolina de Sud. Şi din Canada sunt contorizate câteva accesări.

Din America de Sud, din ţara care a ridicat samba şi lambada la mare artă, Brazilia, vin câţiva vizitatori unici.

Surpriza cea mare e că, din ţara care are un puct roşu pe drapelul alb, Japonia, un număr interesant de internauţi tastează numele site-ului nostru în motorul de căutare şi îl accesează.

Şi lista nu se încheie aici, va rămâne deschisă pentru cei care vor dori să fie primii care află informaţii pe care alte publicaţii locale încă nu le au la îndemână.

Scopul site-ului www.ziaruldeolt.ro este acela de a promova valorile judeţului Olt, de a împrăştia lumii informaţii cât mai corecte din judeţul unde Oltul se varsă în bătrâna Dunăre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.