Acasă Politic Siminica Mirea a fost aleasă preşedinte al Partidului Democrat Liberal Olt

Siminica Mirea a fost aleasă preşedinte al Partidului Democrat Liberal Olt

57

În amfiteatrul arhiplin al Colegiului Naţional „Ion Minulescu”, într-un cadru unit, membri ai PDL din întreg judeţul şi-au ales preşedintele şi Biroul Judeţean Permanent. Pe ordinea de zi s-au numărat ca activităţi: câte un discurs al preşedintelui PDL, Vasile Blaga, vicepreşedintelui PDL, Sulfina Barbu şi europarlamentarului Marian Jean Marinescu, dar şi a altor invitaţi, prezentarea candidaţilor şi desfăşurarea efectivă a alegerilor.

Sulfina Barbu este mulţumită de activitatea lui Siminica Mirea
Printre invitaţi de la centru s-a aflat şi vicepreşedintele PDL, Sulfina Barbu, care s-a arătat mulţumită de organizarea alegerilor şi se modul în care organizaţia judeţeană a fost condusă de Siminica Mirea. Una dintre femeile puternice ale Partidului Democrat Liberal, unul dintre cei mai buni miniştri ai Mediului. În scurtul său discurs, aceasta a punctat cutumele guvernării USL şi că cu organizaţii unite vor putea ajunge iar acel partid puternic. Sulfina Barbu a ţinut să o felicite pe Siminica Mirea pentru felul în care a gestionat poate cea mai grea perioadă a partidului pe teritoriul judeţului.

Vasile Blaga, primul care are încredere în PDL Olt
Preşedintele PDL, Vasile Blaga a prezentat un rezumat al celor 18 luni ale guvernării USL:
„Vrem ca atunci când vom reveni la putere să nu ne întoarcem ca de la înmormântare, după prăpăstioasa guvernare, am venit în 2004 la putere şi ne-am asumat măsuri foarte aspre şi am plătit electoral pentru a redresa România. Noi am obţinut victoriile prin foarte multă muncă, nu prin învârteli. Mergem singuri la europarlamentare, ne gândim de acum să avem un candidat unci la prezidenţiale. De aceea, vă spun: aveţi încredere în PDL, pentru că merită”.

Siminica Mirea, noul preşedinte al PDL Olt
Preşedinte interminar al organizaţiei până de curând, Siminica Mirea a fost aleasă să conducă PDL Olt. În cuvântul său, candidatul Siminica Mirea a ţinut să puncteze.
„Am preluat conducerea organizaţiei într-un moment greu pentru partidul nostru. Nu am să vorbesc despre trădările care ne-au afectat organizaţia. Pe umerii noştri au apăsat responsabilităţi enorme, am reuşit să demonstrăm că suntem o echipă unită. Avem organizaţii în peste 88% din localităţi din judeţ. Sunt mândră de faptul că această echipă este mândră şi curată, iar uşile PDL Olt vor rămâne mereu deschise pentru cei care cred în noi şi vor să facă o echipă alături de noi. Nu ne va fi uşor pe viitor, pentru că ştim cu ce ne luptăm, dar sunt convinsă că vom reuşi, fiindcă minciunile USL s-au dovedit a avea picioare scurte.”
Din comisia pentru validarea voturilor au făcut parte Ramona Oncescu, preşedinte al Organizaţiei de Femei Olt, Ion Bădescu, Laurenţiu Olteanu, Georgeta Stoica şi Valentin Dogaru. Aceştia au constatat în urma procesului electoral validitatea acestuia, cât şi componenţa viitoarei echipe de conducere a PDL Olt, un partid care va avea în fruntea sa preşedinte pentru următorii paru ani pe Siminica Mirea, cea care îşi asumă rolul de preşedinte peste un partid în care oltenii îşi vor redescoperi încrederea. În echipă vor face parte oameni care ştiu că poziţia ghiocelului în faţa USL nu face bine climatului social din judeţul Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.