Acasă Politic Niculescu a scris, ministrul Câmpeanu a răspuns

Niculescu a scris, ministrul Câmpeanu a răspuns

48

Într-o ediţie anterioară a ziarului pe care îl lecturaţi menţionam că deputatul Dumitru Niculescu solicită un punct de vedere al ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, referitoare la haosul creat în jurul acordării de ajutoare pentru încălzire. Ministrul i-a răspuns deputatului.
Deputatul solicita un punct de vedere privind unele articole din legea acordării ajutoarelor de încălzire. Unii ceţeni care nu sunt proprietari pe imobile nici măcar nu pot visa la ajutor din partea statului să treacă iarna.
În răspunsul solicitării efectuate de deputatul Dumitru Niculescu, ministrul Mariana Câmpeanu spune că ajutorul se poate acorda şi în situaţia în care cel care solicită ajutorul pentru încălzire nu deţine acte de proprietate, dar doar dacă e la zi cu plata impozitelor locale.

Articolul precedentÎnvăţământul românesc mai are o şansă. Greu de crezut că USL-ul va fi de acord cu ideea lui Teiu Păunescu
Articolul următor«Cel puţin până la plecarea lui Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni, în nici un caz Uniunea Social Liberală nu se va rupe!»

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here