Acasă Actualitate Un partid şi nişte instituţii guvernamentale din Olt îşi fac imagine în...

Un partid şi nişte instituţii guvernamentale din Olt îşi fac imagine în Galaţi

98

În urma inundaţiilor din Galaţi şi Tulcea, PSD Olt şi principalele instituţii de vârf ale judeţului, organizează acţiuni de colectare de alimente neperisabile, pături, saltele, perne sau obiecte de uz casnic şi chiar bani. (George PIŢULESCU)

Miercuri, 18 septembrie a.c., PSD Olt a trimis un tir cu orez, pateu de porc, conserve din carne de porc, paste făinoase, compot piersici şi ciocolată.
Prefectura Olt încă nu a trimis nimic sinistraţilor, însă aşteaptă ca cetăţenii să facă donaţii în obiecte, produse de consum şi bani într-un cont deschis special pentru asta.
În perioada 18-27 septembrie, Consiliul Judeţean Olt a demarat o acţiune de colectare de alimente neperisabile, obiecte de cazarmament (pături, saltele, perne etc.), obiecte de uz casnic (detergenţi, produse dezinfectante, veselă etc.), produse de igienă personală şi bani. Pentru asta, s-a amplasat un punct de colectare în faţa instituţiei, deschis în intervalul orar 09.00-18.00.

Aceste opere de caritate trebuie consemnate întocmai, însă cei care le fac uită un lucru elementar: o faptă este cu adevărat bună şi se vede izvorâtă din suflet în momentul în care nu chemi televiziunile şi nu faci comunicate de presă. Până la urmă, pofta de imagine a unora se împleteşte armonios cu nevoile altora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.