Acasă Politic De „Ziua Pensionarilor”, deputatul Virgil Delureanu şi preşedintele PSD Balş, Cătălin Matei,...

De „Ziua Pensionarilor”, deputatul Virgil Delureanu şi preşedintele PSD Balş, Cătălin Matei, alături de oameni

299

O veche practică din politica românească este combătută în Colegiul 4 Balş. Acolo unde, deputat a fost ales, în decembrie 2012, economistul Virgil Delureanu. În timp ce alţii îşi amintesc de electoratul votant doar odată la patru ani, domnia-sa, alături de preşedintele Organizaţiei PSD Balş, inginerul silvic Cătălin Matei, este prezent în mijlocul comunităţii pe care o reprezintă în Parlamentul României ori de câte ori are ocazia.
Cu ocazia „Zilei Pensionarilor”, într-o atmosferă destinsă, aproximativ două sute de persoane, pensionari, dar şi primari din Colegiul 4 Balş, s-au aflat împreună pentru a marca semnificaţia evenimentului.
Cheltuielile ocazionate de evenimentul în cauză au fost suportate de deputatul Delureanu. Pe seama acestei acţiuni, iniţiatorul, gazda, ne-a declarat următoarele: „Este o onoare pentru mine să fiu, ori de câte ori am ocazia, printre cei care mi-au acordat încrederea pentru a merge în Parlament. Aceşti oameni sunt cei care au construit prezentul. Sacrificiul lor trebuie răsplătit de fiecare dată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.