Acasă Politic De „Ziua Pensionarilor”, deputatul Virgil Delureanu şi preşedintele PSD Balş, Cătălin Matei,...

De „Ziua Pensionarilor”, deputatul Virgil Delureanu şi preşedintele PSD Balş, Cătălin Matei, alături de oameni

270

O veche practică din politica românească este combătută în Colegiul 4 Balş. Acolo unde, deputat a fost ales, în decembrie 2012, economistul Virgil Delureanu. În timp ce alţii îşi amintesc de electoratul votant doar odată la patru ani, domnia-sa, alături de preşedintele Organizaţiei PSD Balş, inginerul silvic Cătălin Matei, este prezent în mijlocul comunităţii pe care o reprezintă în Parlamentul României ori de câte ori are ocazia.
Cu ocazia „Zilei Pensionarilor”, într-o atmosferă destinsă, aproximativ două sute de persoane, pensionari, dar şi primari din Colegiul 4 Balş, s-au aflat împreună pentru a marca semnificaţia evenimentului.
Cheltuielile ocazionate de evenimentul în cauză au fost suportate de deputatul Delureanu. Pe seama acestei acţiuni, iniţiatorul, gazda, ne-a declarat următoarele: „Este o onoare pentru mine să fiu, ori de câte ori am ocazia, printre cei care mi-au acordat încrederea pentru a merge în Parlament. Aceşti oameni sunt cei care au construit prezentul. Sacrificiul lor trebuie răsplătit de fiecare dată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here